Skinny13 Δεκέμβριος 3, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2003 κανα λινκ για να ρυθμησω το dc++?????Απο giga ειμαι οκ.....Απο 25 σε καθε partition! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Δεκέμβριος 3, 2003 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2003 http://dcplusplus.sourceforge.net/faq/faq.php?list=all&prog=1〈=en στο help του dc++ υπαρχουν αρκετα links και σχετικο φορουμ,(απο εκει ειναι το λινκ που εγραψα) ποιο ειναι ακριβως το προβλημα που εχεις με τις ρυθμισεις? Και εγω εχω καποιο προβλημα εντομεταξει..οταν αρχιζουν τα uploads η ταχυτητα των downloads πεφτει δραματικα..max 4-5k το "use small send buffer " , δεν βοηθησε..δοκιμασα ακομα και με το netlimiter να βελτιωσω την κατασταση και με καποια αλλη εκδοση του DC++ που εχει επιλογη για περιορισμο του upload speed ,αλλά τιποτα :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 7, 2003 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2003 Να πω επίσης ότι πολύ καλή λύση είναι οι Fserv στο GRnet.. στο κανάλι #Mp3. Υπάρχουν ολόκληρα albums. Ο fserv μιάζει σαν MS-dos... cd..,dir,klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.