Jump to content

USB καφετιέρα?

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

είχα δει κάπου usb καφετιέρα φίλτρου που έκανε ένα φλιτζάνι καφέ...

...αλλα δεν βρίσκω πουθενά στο internet που να πουλάνε.

έχει πέσει σε κανενός το μάτι κάτι τέτοιο?

usb πλυντηριο (για ενα ρουχο μονο) ειχα βρει....αλλα εσυ θες καφετερια

im sorry :hehe:

δεν προκειται να συνδεσω τετοια συσκευη σε υπολογιστη μου - εκτος κι αν το συνδεσης σε powered usb hub

δεν προκειται να συνδεσω τετοια συσκευη σε υπολογιστη μου - εκτος κι αν το συνδεσης σε powered usb hub

και μια φορα να το χρησιμοποιήσω δεν με νοιάζει... μου φτάνει να λέω πως το pc μου κάνει και καφέ

και μια φορα να το χρησιμοποιήσω δεν με νοιάζει... μου φτάνει να λέω πως το pc μου κάνει και καφέ

σοβαρά τώρα, αφού δεν πρόκεται για κάτι που χρειάζεσαι αντί να πετάς λεφτά για να πουλήσεις μούρη καλύτερα να δώσεις το ποσό σε κανα Χαμόγελο του Παιδιού ή κάτι τέτοιο... τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο έτσι.

No offence :)

Why God? Whyyyy?

γιατί στο πλαίσιο θα πας να πάρεις netbook και άμα δεν έχουν θα σου προσφέρουν εναλλακτικά μαστίχες από το περίπτερο.

και βασικά μου σπαμαρεις το thread

σοβαρά τώρα, αφού δεν πρόκεται για κάτι που χρειάζεσαι αντί να πετάς λεφτά για να πουλήσεις μούρη καλύτερα να δώσεις το ποσό σε κανα Χαμόγελο του Παιδιού ή κάτι τέτοιο... τουλάχιστον θα πιάσουν τόπο έτσι.

No offence :)

στεγνά: δεν με ενδιαφέρουν οι φιλανθρωπίες

γιατί στο πλαίσιο θα πας να πάρεις netbook και άμα δεν έχουν θα σου προσφέρουν εναλλακτικά μαστίχες από το περίπτερο.

και βασικά μου σπαμαρεις το thread

2176597606_b8997e9198.jpg

Epic :hi:

Για να βράσεις (=100 Celsius) 1 λιτρο νερού (θερμοκρασίας περιβάλοντος, όχι βρύσης) των 22 βαθμών celcius χρειάζεσαι 80Κcal (ΧΩΡΙΣ να υπολογίζουμε απώλειες στον αέρα στην καφετιέρα στην κουπα κτλ)

Do the maths (χωρίς τις απώλειες, όλα ιδανικά) και μετά απάντησε μόνος πόσα Αmpere πρέπει να δίνει η USB στα 5V Dc για να μπορέσει να βράσει 200ccm νερό μέσα σε 5 λεπτά για να φτιάξεις μια κούπα καφέ

Αφού το κάνεις θα σου την κάνω δώρο. :p

dunkel εισαι κορυφη προσκυναω...μετα το thread λογαριασμων ΟΤΕ εχουμε τη usb καφετιερα...

πρωτον λες οτι ο administrator jpavly ειναι στις πωλησεις internet του plaisiou και μετα του λες οτι σπαμμαρει το thread σου...αν το σπαμμαρει ο admin...οι αλλοι τι ειναι δηλαδη, διαολεμενοι πωλητες spam bots του e-shop? ; :hehe: :hehe: :hehe:

epic thread is epic :hi:

Παρατηρώ ότι τον τελευταίο καιρό πάμε από το κακό στο χειρότερο, με το ένα epic thead να διαδέχεται το άλλο σε χρόνο 0.:giveup:

ΥΓ Και δεν το λέω συγκεκριμένα για τον dunkel, αλλά γενικότερα.

Epic :hi:

Για να βράσεις (=100 Celsius) 1 λιτρο νερού (θερμοκρασίας περιβάλοντος, όχι βρύσης) των 22 βαθμών celcius χρειάζεσαι 80Κcal (ΧΩΡΙΣ να υπολογίζουμε απώλειες στον αέρα στην καφετιέρα στην κουπα κτλ)

Do the maths (χωρίς τις απώλειες, όλα ιδανικά) και μετά απάντησε μόνος πόσα Αmpere πρέπει να δίνει η USB στα 5V Dc για να μπορέσει να βράσει 200ccm νερό μέσα σε 5 λεπτά για να φτιάξεις μια κούπα καφέ

Αφού το κάνεις θα σου την κάνω δώρο. :p

Εννοείται πως η καφετιέρα θα έχει δική της τροφοδοσία! Προφανώς το usb θα χρειάζεται για προγραμματισμό/έλεγχο... Θα μπορούσε επίσης να έχει ethernet ή/και WiFi... Πόσο cool θα ήταν :D

Εννοείται πως η καφετιέρα θα έχει δική της τροφοδοσία! Προφανώς το usb θα χρειάζεται για προγραμματισμό/έλεγχο... Θα μπορούσε επίσης να έχει ethernet ή/και WiFi... Πόσο cool θα ήταν :D

Και αν ρίξεις και lhe θα φτάσει και τα 7.6ghz με 1.86v ?

Με τις μνήμες στα 1821mhz ddr?

:jester::jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.