Jump to content

Blank Screen.Καταστροφή του λάπτοπ μου!

mhche

Recommended Posts

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση,λοιπόν έχω ένα λάπτοπ acer aspire 7730G με επεξεργαστή ιντέλ τέσπα απ'ότι μου παν και στο σέρβισε που το έδωσα έχει καεί λέει η μητρική και η ζημιά είναι 400€ :confused: η εγγύηση έχει περάσει οπότε λέω να μην το επιδιορθώσω.Το θέμα είναι ότι πατάω το κουμπί ανοίγει,ανάβουν τα φωτάκια του γύρω γύρω κανονικά αλλά έχει μαύρη οθόνη λες και είναι κλειστός,πρόβλημα οθόνης δεν είναι.Από μία έρευνα που έκανα στο ίντερνετ χρήστες που είχαν παρόμοιο πρόβλημα λέγανε πως είναι πρόβλημα BIOS και αναφέρανε ως λύση να γράψεις το BIOS UPDATE σε ένα CD να το βάλεις στο PC βγάζεις την μπαταρία πατάς Fn+Esc βάζεις το καλώδιο τοι ρεύματος και πατάς το κουμπί της έναρξης με το CD μέσα οπότε αναβοσβήνει γύρω γύρω απ το start button το φως και στο cd γίνεται το ίδιο flashing οπότε λέει περιμένεις κάνα 3λέπτο και μετά κλείνει μόνο του τον ανοίγεις και όλα οκ.Το κανα χωρις cd και πήγε κανονικά,το κανα με cd και δεν έκλεινε ακόμα μετά και απο μία ώρα τον έκλεισα εγώ τον ξανάνοιξα και τίποτα.Τι έγινε?Όντως έχει καεί η μητρική?

Σε ποιο service πήγες και στο είπανε αυτό? Πόσο καιρό το έχεις και είναι εκτός εγγύησης?9600M GT φοράει....Η εγγύηση είναι 2 χρόνια και δε θυμάμαι να έχουν πάνω από 2 χρόνια οι 9600M GT στην αγορά...

Λοιπόν το πήρα 8/11/2008 και ταυτό μου συνέβει 6/12/2009,η εγγύηση για τον λάπτοπ ήταν ένα χρόνο και είχε λήξει γιά ένα μηνα,δράμα!Επειδή η acer δεν έχει service ελλάδα αλλά ιταλία εξουσιοδοτημένο service ήταν αυτό της info-quest,άσχετοι εντελώς ρώταγα τον τεχνικό στο τηλέφωνο αν έχει πρόβλημα το BIOS και μου λεγε δεν νομίζω!έλεος..ναι 9600GT φοράει..

Νόμος 3043/2002 - Ευθύνη του πωλητή για πραγματικά Ελαττώματα και Έλλειψη συνομολογημένων Ιδιοτήτων (ΦΕΚ 192Α/21/8/02).

Άρθρο 554

Παραγραφή

Τα δικαιώματα του αγοραστή λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας παραγράφονται μετά την πάροδο πέντε ετών για τα ακίνητα και δύο ετών για τα κινητά.

δεν ήξερα με τίποτα κάτι τέτοιο,η εγγύηση πάντως μέσα το βιβλιαράκι της acer γράφει πώς για υλικό είναι 1χρόνο και βέβαια δεν επεκτείνεται μετά αν είναι εγώ εχω προκαλέσει τη ζημιά(τώρα κατα πόσο ισχύει αυτό!)..τι μπορώ να κάνω?

μίλα με Ινστιτούτο Καταναλωτή και ΕΚ.ΠΟΙ.ΖΩ.

θα σε καθοδηγήσουν άριστα.:)

μια φορα μιλησα με ινκα και μου ειπαν οτι κανονικα εχουν 2 εγγυηση αλλα επειδη καθε εταιρια βγαζει και δικους της ορους ,εχει καθε δικαιωμα βασει ελληνικης νομοθεσιας να το κανει ενα χρονο.

μια φορα μιλησα με ινκα και μου ειπαν οτι κανονικα εχουν 2 εγγυηση αλλα επειδη καθε εταιρια βγαζει και δικους της ορους ,εχει καθε δικαιωμα βασει ελληνικης νομοθεσιας να το κανει ενα χρονο.

έχει δίκιο παιδιά,μόλις μίλησα με γραμμή καταναλωτή,αφού έδωσαν ένα χρόνο δεν ισχύει κάτι παραπάνω δυστηχώς

Απλά για να σου λένε ναι κύριε υπάρχει νόμος,άσχετα αν δεν υπάρχει εφαρμογή και 100παραθυράκια,πραγματικά ξενέρα και είχα χαρεί χτεσ το βράδυ περίμενα να το πρωί για να πάρω τηλ,λέω καλά τώρα θα τους τσακίσω αλλάτελικά με τσάκισαν αυτοί..:p

Παιδιά επειδή το λάπτοπ μου το ζήτησε ένα παλικάρι εδώ απ το φόρουμ και επειδή ούτε να τον κοροιδέψω θέλω ούτε να κοροιδευτώ μπορείτε να μου πείτε μια τιμή να το πάρει το παιδί?

Ευχαριστώ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.