ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 καλησπέρα παιδιά η ερώτηση μου είναι η εξής άμα καεί ένα 3pin πάνω στην μητρική, η μητρική παθαίνει τίποτα ?ευχαριστώ εκ των προτέρων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Εγώ έκαψα ένα αλλά δεν έπαθε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 πληροφορικά ρωτάω για να δω... γιατί και εγώ έκαψα τα 2 από τα 6 που έχει τo mobo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Καποια φαση εκαψα και εγω και πεθανε το mobo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 πως τα καίτε ρε παιδια ? Βάζετε πάνω τους Delta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 4, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 εγώ είχα βάλει δύο φανάκια shyte 1900rpm και αν θυμάμαι καλά από πίσω έλεγε 0,51Α , τέλος πάντων, το ανεμιστιράκι γύρναγε στις 1910 άντεξε δύο μέρες μέχρι να τα κακαρώσει και να πάρει μαζί του το 3pin το ίδιο έκανε και το ηλίθιο το αδερφάκι του ... στο τέλος τα έκαψα :devil: ...edit στο θέμα μας τώρα παθένει τίποτα το mobo ναι η ου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 πως τα καίτε ρε παιδια ? Βάζετε πάνω τους Delta ? Βραχυκύκλωμα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.