Jump to content

Μπούκωμα απο utorrent?

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδες,υπαρχει περιπτωση καπια ρυθμιση στο utorrent να με κοβει στην ταχυτητα που κατεβαζω και ανεβαζω(μεσω του utorrent) γτ ενω παλια επιανα σταθερα 700+kb download και 110+upload τωρα εχει τρελα σκαμπανεβασματα.Ή παει για λιγο τερμα και μετα κοβει και μετα παλι τα ιδια.Οι ρυθμισεις που εχω κανει ειναι αυτες

post-12934-1416074265,4432_thumb.jpg

Στον αριθμό συνδέσεων εγώ έχω 500/100/5, με άλλο client παλιότερα μπούκωνα έτσι όπως τα έχεις. Δοκίμασε το.

***ρίξε το upload στα 50-60, γιατί μπουκώνεις την γραμμή σου έτσι.***

Χρειάζεται λίγο αέρα ο client για να managάρει το I/O και φυσικά θέλεις και εσύ λίγο upload ελεύθερο για τις υπόλοιπες network related εργασίες, ειδικά όσες βασίζονται στο TCP, που ζητάει επιβεβαίωση για το καλώς έχειν για κάθε transaction (αφού ζητήσεις πακέτα και τα πάρεις, ενημερώνεις ότι τα έλαβες για να έρθουν και τα υπόλοιπα). Χοντροκομμένα τα λέω αλλά πιστεύω παίρνεις μια ιδέα.

***Άκυρη η πρώτη πρόταση, μου ξέφυγε στο shot το upload limit που το έχεις ήδη στα 50.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.