mhche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά,μπαίνω κατευθίαν στο θέμα λοιπόν ο διπλανός μου έχει internet αύρματο φυσικά και αυτός ούτε που το γνωρίζει και εγώ φυσικά συνδεώμουν με σύνδεση γειτΟΝ-Χ απ το λάπτοπ,επειδή όμως αυτό χάλασε και θα έχω desktop τώρα θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικα με το τι router να πάρω ώστε να συνδέομαι πάλι.H απόσταση είναι ελάχιστη γιατί μένουμε σε γκαρσονιέρες που είναι κολλητά η μία στην άλλη και τισ χωρίζει ένας τοίχος,δηλαδή απόσταση ούτε 100μέτρων πιστεύω και λιγότερο,μέχρι 50€.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Καρτα wifi θες οχι router... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Καλησπέρα παιδιά,μπαίνω κατευθίαν στο θέμα λοιπόν ο διπλανός μου έχει internet αύρματο φυσικά και αυτός ούτε που το γνωρίζει και εγώ φυσικά συνδεώμουν με σύνδεση γειτΟΝ-Χ απ το λάπτοπ,επειδή όμως αυτό χάλασε και θα έχω desktop τώρα θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικα με το τι router να πάρω ώστε να συνδέομαι πάλι.H απόσταση είναι ελάχιστη γιατί μένουμε σε γκαρσονιέρες που είναι κολλητά η μία στην άλλη και τισ χωρίζει ένας τοίχος,δηλαδή απόσταση ούτε 100μέτρων πιστεύω και λιγότερο,μέχρι 50€.Ευχαριστώ.ο λογος που θες βοηθεια σε κατι μη νομιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Ιανουάριος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο mhche Καλησπέρα παιδιά,μπαίνω κατευθίαν στο θέμα λοιπόν ο διπλανός μου έχει internet αύρματο φυσικά και αυτός ούτε που το γνωρίζει και εγώ φυσικά συνδεώμουν με σύνδεση γειτΟΝ-Χ απ το λάπτοπ,επειδή όμως αυτό χάλασε και θα έχω desktop τώρα θέλω αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικα με το τι router να πάρω ώστε να συνδέομαι πάλι. H απόσταση είναι ελάχιστη γιατί μένουμε σε γκαρσονιέρες που είναι κολλητά η μία στην άλλη και τισ χωρίζει ένας τοίχος,δηλαδή απόσταση ούτε 100μέτρων πιστεύω και λιγότερο,μέχρι 50€.Ευχαριστώ. ο λογος που θες βοηθεια σε κατι μη νομιμο ? Μα δεν είναι κάτι μη νόμιμο απο την στιγμή που το δίκτυο είναι ξεκλείδωτο,εγώ απλά συνδέομαι ούτε κάποιο κωδικό σπάω ούτε τίποτα,πού είναι το παράνομο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 καρτα wi fi θελεις οντως.Και παιζουν σε τιμες πολυ χαμηλοτερες απο αυτην που αναφερεις.το θεμα ειμαι υποχρεωμενος να το κλειδωσω.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.