FriD4Y Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 Καλή χρονιά και από εδώ. Μιας και δεν ήξερα αν τελικά θα έπρεπε να κάνω πόστ σε αυτή την ενότητα ή στα Γραφικά μιας και έχω την εξής απορία. Είμαι κάτοχος του Nx 7000 Business Laptop της HP εδώ και κάτι χρόνια (από τότε που πρωτοκυκλοφησε στην Αμερική) και λόγο αναβαθμήσεων μου έχει κρατήσει χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι και σήμερα (γερό να είναι). Έχω βάλει σκοπό όμως να αλλάξω την κάρτα γραφικών του μιας και δεν θα με χαλούσε να την αναβαθμήσω και αυτήν (αν γίνεται). Φοράει την ATI Mobility Radeon 9200. Δεν έχω καταφέρει να βρώ κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κάρτα αυτή παρα μόνο πως έχει κυκλοφορήσει (όσο περίεργο και αν σας φανεί) σε PCI Version. (Mobility και PCI πως το κάνανε δεν ξέρω, εμένα δεν μου έκατσε καλά το άρθρο πάντως). Ξέρει κανείς να μου πεί αν υπάρχει κάποια άλλη κάρτα (νεότερη και καλύτερη φυσικά από αυτή που ήδη έχω) που να "κουμπώνει" στο laptop μου; Δεν έχω βρει κάτι και στην HP λένε πως δεν είναι δυνατή η αναβάθμιση. Το ίδιο λέγανε και για τα άλλα που έβαλα χέρι όμως. (προωθούν περισσότερο προϊόντα που φτιάχνουν αποκλειστικά για τα HP μηχανήματα και φυσικά δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να ενημερώνουν τους καταναλωτές/πελάτες τους ότι μπορούν να βρούν και αλλού πορτοκαλιές!Περιμένω τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας (ΥΓ. Έχω παρατηρήσει πως οι κάρτες γραφικώ στα laptop δεν είναι ίδιες στο κόψιμο και στα slots τους. Έχω βρεί κάποιες κατα καιρούς που δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου.)http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-9200.6943.0.html Εδώ μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της κάρτας μου. Ίσως κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.Θέλω να τονίσω κλείνοντας πως δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μιας και δεν είναι ο τρελλός gamer, κανα adventure να περνάει η ώρα. Είμαι πιο πολύ του graphics design, Photoshop, Corel, και η βασική μου ασχολία είναι δυκτιακός προγραμματισμός. Αλλά όπως όλος ο κόσμος θέλω κι εγώ να βλέπω και τις ταινίες μου και να παίζω και κανα game! Επειδή τα μεγάλα παιδιά δεν σταματούν να παίζουν ποτέ! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Αυτο που ευκολα μπορεις να κανεις και να δεις διαφορα ειναι να δεις στην ιδια γενια λαπτοπ ποια καρτα ειχε βαλει στο TOP μηχανημα η HP.. Λογικα αυτα θα φορανε ιδιο motherboard και ιδιο setup με αλλα περιφεριακα.. Συνεπως θα μπορεις να βαλεις την καλυτερη καρτα πανω.. Κατι σε 9600 mobile παντως σιγουρα θα παιζει! Και θα δεις καποια διαφορα βεβαια δεν ξερω αν αξιζει τα λεφτα.. Τωρα αν παιρνει και 9800 τοτε κατι λεει το θεμα Ψαχτο λιγο και σε google περισσοτερο αν κανεις εχει βαλει σε αντιστοιχο-παραπλησιο HP laptop 9800/9600.. για μεταγενεστερη καρτα δεν νομιζω καθως ειναι AGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.