perlepes Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2003 παιδες επειδη θα παρω μητρικη αλλη γιατι αυτη που εχω απλα δεν λεει....λεω να παρω την gigabyte 7n400 pro 2,λεω να μην παω σε nf7s οχι οτι δεν μαμαει απαλ να δοκιμασω σε gigabyte μιας και ειμαι ευχαριστημενος απο την gigabyte που εχω τωρα.απο o/c λεει τπτ η 7n400pro 2??κανενας που να την εχει να πει εντυπωσεις?εχει τεραστιες διαφορες με την nf7s ,γιατι μετα να παω σε abit καθως εχουν ιδια τιμη.τι fsb πιανει η gigabyte?thanx for da help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Νοέμβριος 20, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2003 Νομιζω οτι η gigabyte δεν δινει μεγαλη ταση σε επεξεργαστη και μνημες.Το o/c θα ειναι επαρκες για αεροψυξη υποθετω.Στην θεση σου θα δοκιμαζα leadtek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 20, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2003 χμ ειδα στο site της leadtek .καλες φαινονται...απο τιμες?εψαξα σε ελληνικα site αλλα δεν βρηκα να εχει κανενα..ξερεις κανενα???thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 20, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2003 Το καλο με την gb ειναι οτι εχει και εκδοση με raid...και βολευει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 20, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2003 να ρωτησω η 7n400 pro εχει το soundstorm? η 7n400 pro 2 το εχει?ποια η διαφορα αναμεσα σε pro και pro 2 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 21, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 Νομιζω οτι φορανε ολες ενα realtek χωρις να ειμαι σιγουρος...εαν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 21, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 Εγω Aκη σου προτεινω να μεινεις μακρια απο τα φθινα nf2Ultra κοματια.Χαρακτηριστικο παραδειγμα η gigabyte του hellboy που δε παει ουτε 215 και η chaintech του necro που δεν εχει ουτε multipliers ουτε καν hardware monitor(τζαμπα το nf2ultra που φοραει) Επειδη σε βλεπω να μην διαθετεις πολλα λεφτα ψαξε για καμια epox 8rda rev 2.1Tωρα οσων αφορα την leadtech την εχει το multirama αλλα μονο με παραγγελεια.Eιχα παει να ρωτησω, ετοιμοπαραδοτες εχει μονο τις αντιστοιχες για p4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 21, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 ειπα μητσο δεν παω σε epox ,ή abit ή gigabyte και θα δω και για leadtek αν λενε τπτ.καμμια 140ε θα δωσω,παραπανω οχι,δεν λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Νοέμβριος 21, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 Οκ παω πάσο τοτε δες ποια ειναι ποιο συμβατη με τις Geil σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 21, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 Abit και μονο abit!!!!! περιμενε λιγο και πηγαινε για το φοβερο an7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Νοέμβριος 21, 2003 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2003 !!!τι ειναι αυτη ρε?καινουργια?ποια διαφορα εχει απο nf7s και ποτε θα βγει??thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.