petran_x13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 παίδες σήμερα πήγα σήμερα και πήρα ένα dremel από το carrefour θα ήθελα να μου πείτε πια εξαρτήματα πρέπει να πάρο αυθεντικά τις dremel γιατί έχω ακούσει και καταλάβει ότι μερικά εξαρτηματάκια είναι πολύ μούφες:clap:
MadBrainiac Ιανουάριος 4, 2010 #2 Ιανουάριος 4, 2010 να ρωτήσω πόσο πήγε το σετάκι γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να τσιμπίσω το σετ για μοντίφες.
petran_x13 Ιανουάριος 4, 2010 Author #3 Ιανουάριος 4, 2010 να ρωτήσω πόσο πήγε το σετάκι γιατί με ενδιαφέρει και εμένα να τσιμπίσω το σετ για μοντίφες.25 ευροπουλακια το dremel 3 εύρω τα προστατευτικά γυαλιά και αλλα 2 τα γάντια:smoke::triniti:
MadBrainiac Ιανουάριος 4, 2010 #4 Ιανουάριος 4, 2010 οχι απλα τζάμπα, ούτε Praktiker δε παίζει τέτοια τιμη
KostantinosGr Ιανουάριος 4, 2010 #5 Ιανουάριος 4, 2010 25 ευρω το dremelακι?:...:Εαν ειναι οντως original dremel τοτε ειναι σπεσιαλ τιμη..
basilakis Ιανουάριος 4, 2010 #6 Ιανουάριος 4, 2010 παίδες σήμερα πήγα σήμερα και πήρα ένα dremel από το carrefour θα ήθελα να μου πείτε πια εξαρτήματα πρέπει να πάρο αυθεντικά τις dremel γιατί έχω ακούσει και καταλάβει ότι μερικά εξαρτηματάκια είναι πολύ μούφες:clap:Τα carfour στην Αμμουδαρα?
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2010 #7 Ιανουάριος 4, 2010 25 ευρω το dremelακι?:...:Εαν ειναι οντως original dremel τοτε ειναι σπεσιαλ τιμη..o χαραγκτης dremel μπορειτο κλασσικο 300αρι δεν το νομιζω...μαλλον αλλης εταιρειας πρεπει να ειναι
eleozz Ιανουάριος 4, 2010 #8 Ιανουάριος 4, 2010 για δισκους κοπης κατα προτιμηση με υαλοβαμβακα (της dremel)για την λειανση τροχους με γυαλόχαρτο (κατα προτιμηση της dremel)αναλογα με την χρηση μπορει να χρειαστείςσκληρη η μαλακη πετρα & μυτες χαραξης (για να χαραζει στο μεταλλο η σε plexiglass)απο εκει και περα αναλογα με το project θα καταλαβεις τι αλλα εργαλεια χρειαζεται
Thrael Ιανουάριος 4, 2010 #9 Ιανουάριος 4, 2010 25 ευροπουλακια το dremel 3 εύρω τα προστατευτικά γυαλιά και αλλα 2 τα γάντια:smoke::triniti:Στο Carrefour της Πατρας δεν ειχε ουτε καν Do-It ή Einhell πριν μια βδομαδα... κατι περιεργα ειδα σε ενα ραφι... Δεν ηξερα καν οτι φερνουν και αυθεντικα Dremel. Στο Praktikker εχει ολα τα αυθεντικα κομματια αλλα σε 3πλασια τιμη απο οτι λες. Μονη εκπληξη οτι μεσα σε ενα σωρο διαφορετικα Black&Decker δεν ειχε καθολου το αντιστοιχο πολυεργαλειο τους για το οποιο εχω ακουσει καλα πραγματα.Υ.Γ. μιας και επενεβη και ο πρωτομαστορας Κοπριτης, μετραει περισσοτερο το πολυεργαλειο μαρκας για αντοχη στη χρηση ή τα εξαρτηματα μαρκας; Καταλαβαινω πως οτι πληρωνεις παιρνεις βεβαια αλλα σε τι βαθμο;
JeRiChO Ιανουάριος 4, 2010 #10 Ιανουάριος 4, 2010 Εχω ακριβως το ιδιο με τον φιλο.Το πηρα 26 ευρω στα Carrefour (μαρκας Carrefour)και ειναι μια χαρα,βεβαια δεν το πολυζωριζω μην φυγω με κανα δισκακι στο μετωπο:hang3: αλλα μεχρι στιγμης με εχει βγαλει ασπροπροσωπο +οτι εχει και ριθμιστή στροφών.Απο δισκακια και εξαρτηματα πηρα απο τα LIDL ενα ξυλινο κουτακι που ειχε μεσα διαφορες μυτες,μια χαρα ειναι ολες μαζι και τα δισκακια κοπης για λεπτή λαμαρίνα.
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2010 #11 Ιανουάριος 4, 2010 Στο Carrefour της Πατρας δεν ειχε ουτε καν Do-It ή Einhell πριν μια βδομαδα... κατι περιεργα ειδα σε ενα ραφι... Δεν ηξερα καν οτι φερνουν και αυθεντικα Dremel. Στο Praktikker εχει ολα τα αυθεντικα κομματια αλλα σε 3πλασια τιμη απο οτι λες. Μονη εκπληξη οτι μεσα σε ενα σωρο διαφορετικα Black&Decker δεν ειχε καθολου το αντιστοιχο πολυεργαλειο τους για το οποιο εχω ακουσει καλα πραγματα.Υ.Γ. μιας και επενεβη και ο πρωτομαστορας Κοπριτης, μετραει περισσοτερο το πολυεργαλειο μαρκας για αντοχη στη χρηση ή τα εξαρτηματα μαρκας; Καταλαβαινω πως οτι πληρωνεις παιρνεις βεβαια αλλα σε τι βαθμο;για περιστασιακη χρηση μια χαρα ειναι κι αυτααπλα δεν ειναι τοσο ξεκουραστα στο χερι ειναι πιο επιρρεπή στο καψιμο μετα απο βαρια χρησηκαι τα ρυθμιστικα στροφων τους συνηθως παραδιδουν πνευμα πιο νωριςεπισης για einhell & doit Που εχω δουλεψειεχω την εντυπωση οτι στερουνται της ροπης του dremelαλλα μπορει και να κανω λαθοςκαι πολυ σημαντικοπολλα απο αυτα ΔΕΝ παιρνουν ταχυτσοκεχουν αλλο σπειρωμα στον αξονα και δεν κυκλοφορουν συμβατα ταχυτσοκκαι πρεπει να παιδευεσαι με ξεχωριστες φωλιες και κλειδακι για το καθε εξαρτημαπαντως οσο αφορα την ποιοτητα της δουλειαςεκει περισσοτερο μετραει το προσαρτηματο ιδιο το εργαλειο απλα θα σε βοηθησει να δουλεψεις πιο κρυα και ξεκουραστα Ιmhoδιαφορα κανουν πχ τα καλα δισκακια κοπης μεταλλου & διαμαντοδισκακια κατα προτιμηση γνησιακαι ειδικα speedclick για πολλους λογουςεπισης τα φρεζακια καθετης κοπης αξιζουν τα λεφτα τουςφρεζακια χαραξης και σμυριδοπετρες/δισκους λειανσης κτλπαιρνεις και σε πιο χαμηλη τιμη απο τον Ζονα στην Πλατεια Καρυτση (εργαλεια αργυροχρυσοχοΐας)καθως και απο τα διαφορα φτηνα κιτακια τυπου praktiker, lidlχωρις ιδιαιτερο συμβιβασμο στην ποιοτητα
Jason Ιανουάριος 4, 2010 #12 Ιανουάριος 4, 2010 Εχω ακριβως το ιδιο με τον φιλο.Το πηρα 26 ευρω στα Carrefour (μαρκας Carrefour)και ειναι μια χαρα,βεβαια δεν το πολυζωριζω μην φυγω με κανα δισκακι στο μετωπο:hang3: αλλα μεχρι στιγμης με εχει βγαλει ασπροπροσωπο +οτι εχει και ριθμιστή στροφών.Απο δισκακια και εξαρτηματα πηρα απο τα LIDL ενα ξυλινο κουτακι που ειχε μεσα διαφορες μυτες,μια χαρα ειναι ολες μαζι και τα δισκακια κοπης για λεπτή λαμαρίνα.Για το αν είναι δυνατό δεν μπορείς να το δεις στις χαμηλές στροφές μονο στις ψιλές και όταν κόβεις για πολύ ώρα.. Τότε θα δεις αν ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και χάνει στροφές/ελαττώνονται.
JeRiChO Ιανουάριος 4, 2010 #14 Ιανουάριος 4, 2010 Ποσα Watt, Ampere ειναι αυτο?150WΓια το αν είναι δυνατό δεν μπορείς να το δεις στις χαμηλές στροφές μονο στις ψιλές και όταν κόβεις για πολύ ώρα.. Τότε θα δεις αν ζεσταίνεται πολύ γρήγορα και χάνει στροφές/ελαττώνονται.Κοψιμο λαμαρινας σε πολυπλοκο σχεδιο= στις 35000 RPM που ειναι το μαξιμουμ και μετα απο 10-12 λεπτα αρχισε να νιωθει λιγη ζεστη το χερι μου αλλα φοραγα και γαντια γιαυτο με επιφυλαξη.Ξεκιναει απο 11000 RPM και φτανει μεχρι 350000 RPM συμφωνα με την ενδηξη της οθονης.
Ταμτάκος Ιανουάριος 4, 2010 #15 Ιανουάριος 4, 2010 Είχα πάρει τον Σεπτέμβριο ένα τέτοιο από τα Carrefour αλλά τα εξαρτήματά του χαλούσαν γρήγορα και τα αντικαθιστούσα με γνήσια από dremel. Στο τέλος, τα ίδια λεφτά με το να αγόραζα το γνήσιο μου ήρθε.
Jason Ιανουάριος 4, 2010 #16 Ιανουάριος 4, 2010 Υπάρχουν ολόκληρα set με 40 ευρώ στο alex pak που πήγα και πείρα.ντάξ τα τροχάκια τελειώνουν πιο γρήγορα (μου φάνηκε) από τα γνήσια dremel αλλα μέσα έχει τόσα εξαρτήματα όπως πέτρες ζβουράκια λείανσης-κοπής,πέτρες και αλλα πολλά..Για αυτό και μονο αξίζει τα λεφτά γιατί άμα υπολογίσειςόλα αυτά να τα πάρεις γνήσια dremel θες πάνω από 100 ευρώ.
Ταμτάκος Ιανουάριος 4, 2010 #17 Ιανουάριος 4, 2010 Τα καλύτερα εξαρτήματα είναι αυτά με το speedclick, τα οποία δεν χαλάνε την κεφαλή και αντέχουν και περισσότερο...επειδή χρησιμοποιούσα συνέχεια τους δίσκους κοπής με αρκετή πίεση, "έφαγα" ένα 20-pack δίσκων (το οποίο κοστίζει πολύ) σε χρόνο dt επειδή χαλούσαν στον κεντρικό άξονα και δεν εφάρμοζαν καλά στην κεφαλή. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα μου φανήκαν άσχημης ποιότητας.
Thrael Ιανουάριος 5, 2010 #18 Ιανουάριος 5, 2010 επισης για einhell & doit Που εχω δουλεψειεχω την εντυπωση οτι στερουνται της ροπης του dremelΑκριβως αυτο ειχα υποπτευθει... τι να κανεις τις 35.000 στροφες οταν εξαφανιζονται στην παραμικρη πιεση;Μηπως καποιος δοκιμασε το Black&Decker που λενε οτι εχει μεγαλυτερη ροπη απο Dremel; σορρυ που βγηκα απο το θεμα του Carrefour
petran_x13 Ιανουάριος 5, 2010 Author #19 Ιανουάριος 5, 2010 ρε παίδες σήμερα πέρασα από ένα μαγαζί πήρα αυθεντικές ροδέλες dremel 15 euro η 5 και δεν μπαίνουν επίσης πέρασα από alex pack και πήρα το ξύλινο κουτάκι που λέτε παραπάνω:happy2: το κακό είναι ότι έσπασα και το 1 από τα 2 τριπανομιτακια απο που περνούν αλλα?
JeRiChO Ιανουάριος 5, 2010 #20 Ιανουάριος 5, 2010 Εδώ είναι ένας οδηγός εξαρτημάτων της Dremel.Απλά βάζετε την εργασία που θέλετε να κάνετε και σας βρίσκει το εξάρτημα που χρείαζεστε http://www.dremeleurope.com/dremelocs-gr/Category.jsp?ccat_id=479
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.