made in china Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2010 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Εχω την sapphire 5850 και θελω να της περασω το bios της asus ή της msi για να ξεκλειδωσω τα ορια του ccc.Δεν θελω oc απο αλλο προγραμμα γιατι στο idle μονο ο ccc ριχνει ρευματα κλπ.Αυτο που θα θελα ειναι να μου πειτε πως γινεται το flash σε dos γιατι το προγραμμα στα win(winflash) δεν μου ανοιγει καν...Επισης αυτα τα bios ειναι καλα?τσεκαρετε εδω http://www.techpowerup.com/vgabios/58225/Asus.HD5850.1024.090925.html ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Φτιαχνεις ενα bootable usb και βαζεις μεσα το atiflash και το bios. Κανεις restart, μπαινεις bios και επιλεγεις να μπουταρεις απο το usb. Οποτε μετα εισαι σε περιβαλλον dos και δινεις την εντολη:atiflash -p 0 biosname.rom : οπου biosname το ονομα του αρχειου με το biosΤο "0" αναφερεται στην πρωτη pci. Αν εχεις την καρτα σου αλλου βαζεις "1" ή "2" κτλΑν εχεις cf δινεις: atiflash -pa biosname.rom Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Ιανουάριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 1ον ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.ομως μου βγαζει ενα error 0FL01...μπορει να φταιει και το bios..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Διαβασε εδω εχει και τα links με τα αρχεια . http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1460342 Link to comment Share on other sites More sharing options...
made in china Ιανουάριος 4, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Oλα ενταξει .Ευχαριστω παααρα πολυ παιδια.Χρονια πολλα και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Ιανουάριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 1) Με το atiflash προσπαθεις η με αυτο το "winflash"??? 2) Στοχευεις στην σωστη pci/καρτα? (0,1 κτλ) Αν εχεις 2η καρτα βγαλ την. 3) Δοκιμασε με αλλο bios Edit: Οκ! Το βρηκες οσο ποσταρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Απρίλιος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Καλημερα φλασαρα μια 5850 Sapphire με το bios της Msi το περασε κανονικα και μετα ελεγε να κανω reboot, μετα το reboot τιποτα δεν την αναγνωριζει, οποτε θελει παλι φλασαρισμα αλλα το θεμα πως μπορω να την φλασαρω τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 λογικά το φλασάρισμα το έκανες μέσω ATIWinflash (μέσα από Windows) και τώρα που δεν την αναγνωρίζει αναγκαστικά πρέπει να το κάνεις μέσω Atiflash και DOS (bootable USB disk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Απρίλιος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Μεσω dos το εκανα με usb stick αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Απρίλιος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Καλημερα φλασαρα μια 5850 Sapphire με το bios της Msi το περασε κανονικα και μετα ελεγε να κανω reboot, μετα το reboot τιποτα δεν την αναγνωριζει, οποτε θελει παλι φλασαρισμα αλλα το θεμα πως μπορω να την φλασαρω τωρα?Βάλε μια παλιά pci vga (όλοι έχουμε κάποια s3 στο σιρτάρι) και κάνε την ίδια διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Απρίλιος 1, 2010 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Το σκεφτηκα και εγω καρτα δεν εχω εκανα πατατα και τις εδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Το bios της Sapphire το έσωσες κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Απρίλιος 1, 2010 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Ναι με το gpuz a Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis303 Απρίλιος 1, 2010 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 το a ξεφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Απρίλιος 1, 2010 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2010 Ναι με το gpuz aΣαν ύστατη λύση και αν δεν βρεθεί μια ευκολότερη, θα πρέπει να φτιάξεις στο bootable usb stick ένα autoexec.bat που να φορτώνει το atiflash και να κάνει reflash στο original bios. Όλα θα πρέπει να γίνουν αυτοματοποιημένα αν δεν έχεις εικόνα, γι αυτό και θέλει προσοχή στα βήματα που θα πρέπει να είναι απολύτως σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάϊος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Το error 0FL01 πως λυθηκε; γιατι δεν μπορω να φλασαρω κι εγω την 5850. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbasilis Μάϊος 11, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 πατάς atiflash -p 0 -f bios.bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάϊος 11, 2010 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 πατάς atiflash -p 0 -f bios.binΤο προβλημα δεν ηταν οτι δεν εγραφα σωστα την εντολη του φλασαρισματος αλλα οτι ειχε erase lock (RON NOT ERASED κτλπ) η καρτα μου. Το ελυσα γραφονταςatiflash -unlockrom 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbasilis Μάϊος 11, 2010 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 σε εμενα η εντολή atiflash -unlockrom 0 δεν έκανε τιποτα. μου έλεγε ότι δεν είναι lock.για πες ποσο το έφτασες και ποιο bios έβαλες?είμαι και εγώ στο ψαξιμο..εγώ με bios της asus φτάνω μέχρι 765/1130 @ 1,087 (stock) και με λίγο ρεύμα μέχρι στιγμής 765/1135 @ 1,1 .... και προχωράμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 11, 2010 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2010 είμαι και εγώ στο ψαξιμο..Κοιταξε εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.