Jump to content

GTX275 CUDA λες??

dimitrisk8

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χρόνια Πολλά Και Καλή Χρονιά...

Λοιπόν.. Διαθέτω γυρω στα 250-270 euroς για αγορά καρτας γραφικών και εχω βάλει στο ματι την GTX275 CUDA

συνγεκριμένα αυτο το μοντέλο και από αυτό το μαγαζί :p

GIGABYTE GEFORCE GTX275 CUDA GV-N275SO-18I SUPER OVERCLOCK 1.8GB DDR3 PCI-E RETAIL

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516354

με βαση λοιπόν τα λευτά που διαθέτω, το chipset που εχώ και τις άλλες 270 275 280 + που ειδα εκει τριγυρω αυτή μου

φαινεται ειναι η καλήτερη και να πω την αληθεια μου φαινεται υπερβολικα καλή για τα λευτα της...

Υπαρχει περίπτωση να είναι σαπια xD η τουλάχιστον οσοι την έχεται ψαξει η την ξερεται καλα να μου πείτε καμια γνωμη βρε παιδια.. ευχαριστω προκαταβολικα :p

δεν ξερω αν το λινκ που εβαλα επιτρεπεται συγνωμη αν αθετησα τα rules.. :neo:

Δεν είναι προβληματική η 5850, είναι θέμα λογισμικού το πρόβλημά σου.

Επί του θέματος, αν το ζητούμενο είναι οι επιδόσεις σε 3D δε βλέπω πραγματικά κανένα νόημα να χώσει κάποιος 255€ για τη GTX275 και όχι αρκετά λιγότερα για την αρκετά ισχυρότερη 5850...

http://www.multirama.gr/products/category.aspx?catid=020300&nav=020300:A00247:K185308

Tόσα fps με τεχνολογία αιχμής για μόλις 221€ δεν έχουν υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

φιλε μου να την αγορασεις , τη βαζεις και παιζει με τη μια και τελειωνεις !!!

προσωπικη μου αποψη και δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση με φιλους της ατι :)

βεβαια ακουγετε οτι απο τελη ιανουαριου αν ειναι ετοιμη η nvidia θα βγαλει τις καινουργιες της καρτες !!

η επιλογη δικη σου

Εγω συμφωνω με τα παιδια παραπανω.Εχω την 5850 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.Πολυ ωραια πιο κοντη απο τη μαπα την nvidia ετη μπροστα σε θεμα τεχνολογιας αθορυβη κρυα και παντοδυναμη.Και πιο φτηνη :p .Δεν υπαρχει λογος να παρεις την 275...

ε οχι και 255 για gtx275 ελεος! Αν την εβρισκες 150-170 τοτε ενταξει.Βεβαια με την πολιτικη της nvidia στις τιμες κατι τετοιο ειναι δυσκολο.Καλυτερα μια 5850 σε αυτα τα χρηματα που ειναι ξεκαθαρα καλυτερη.

Ξεχνα την GTX275. Με τα ιδια λεφτα παιρνεις Radeon 5850 και εχεις και καλυτερες επιδοσεις και υποστηριξη DX11 (Η 5850 χτυπαει ανετα και το δυνατοτερο GTX285)

Παρε μια Sapphire 5850 απο το Πλαισιο αμα βρεις.

Μην ακους τον skiabox εχω και εγω Saphirre 5850 και μου τρεχει μια χαρα.

Αμα δεν βρεις Sapphire (εχει ξεπουλησει τις περισσοτερες το Πλαισιο) παρε την Gigagyte 5850 που ειναι και αμεσα διαθεσιμη

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5850-GV-R585D5-1GD-B-SVGA-PCI-Express-R585D5-1GD-B.htm

βεβαια ακουγετε οτι απο τελη ιανουαριου αν ειναι ετοιμη η nvidia θα βγαλει τις καινουργιες της καρτες !!

Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου -> http://futuremark.yougamers.com/forum/showthread.php?t=119874 :smoke: Q2!!Άρε NVIDIA!!Ξεφτύλα σκέτη τα άτομα :getlost:

++5850 και απο μενα...

Ποιος ο λογος να δωσεις 255 ευρω για την 275? Σε σχεση με την 5850 ειναι πιο ακριβη, ειναι πιο αργη, εχει μεγαλυτερη καταναλωση και δεν υποστηριζει dx11!

sapphire 5850 εδω...κανενα προβλημα απολυτως!

χωρις υπερβολες, η καρτουλα με αυτες τις επιδοσεις και σε αυτα τα $ απλα τα σπαει!

Ασε που ανεβαινει στον Θεο και ξεπερναει και την 5870 σε κλοκια (και επιδοσεις), αμα φυσικα εισαι του αθληματος!

Η 5850 για να καταλάβεις είναι σε πολλές έως όλες τις περιπτώσεις, καλύτερη και από την GTX 285 που κοστίζει 300++ € . Περί γενικής συγκρίσεως...

φίλε πάρε Ati που σου λένε και οι άλλοι, αλλά να ξέρεις σε κάθε driver που θα κάνεις αναβάθμιση θα κάνεις και καθαρό φορματ για να "κάτσει" καλά ο καινούργιος. :p

Λοιπον εχω chipset για INVIDIA επομενος ATI δεν παιζει νομιζω η βασικα παιζει...

Επισης ξερω οτι Εχουν πολυ low αποδοσεις οι INVIDIA αλλα δεν θελω να αλλαξω ολο το pc και

επισης ειναι και τα λευτα.

Φιλε μου thanos21 αυτο περιμενω αλλα δεν κρατιεμαι :p

και ερχεται μετα ο αλλος(ManolisX) που απανταει στον thanos21 και με ξενερωνει ..

Παρολα αυτα η συνγκεκριμενη 275 ειναι λιγο ιδιαίτερη το μονο κακο που εχει ειναι

DX10 που εχει αντι για 11 +

Shader Model 4.0 αντι για 5.0 + και

το Memory Interface 448 Bit ειναι low που οι καινουργιες εχουν πολυ παραπανω...

επισης εχω τα εξης (τα εκανα copy απο ενα προφιλ μ)

Processor:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+ (2 CPUs), ~2.8GHz

Memory: 4094MB RAM με το που βαλω την νεα καρτα γραφικων θα παω στα 8

Hard Drive:4.000 GB/ 4.T λογο δουλειας

Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GTS or 9800GTX+ Asus

Monitor:LG 1972H + Samsung 32'

Sound Card:Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)

Speakers/Headphones: Logitech 5.1 / Fatality

Mouse Surface: Wooden

Operating System: Windows 7™ Ultimate 64x

Motherboard: M2N-SLI Deluxe

Computer Case: Thermaltake Soprano + Front

και ναι καποια στιγμη θα αλλαξω και cpu παντως το συστημα μου εκατσε

καλο δεν μου εχει βγαλει ποτε μα ποτε ποτε προβλημα και το εχω φτασει στα ακρα...

------------------------------

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.