chri5ti9 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΣΤΟ PC 2GB RAM ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ 2 ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΧΡΗΣΗ 4 ΜΟΥ ΛΕΕΙ 3.18.ΕΧΩ WINDOWS 7 64-BIT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 1) Με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις2) Πηγενε στο BIOS και ενεργοποιησε το Memory remap Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Φιλε το εκανα και αυτο και λεει τοτε 2.99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Δεν παιζει να γινεται κατι τετοιο εκτος αν ειναι προβληματικη η μνημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΑ WINDOWS ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Το εν τω προκειμένω PC, είναι αυτό της υπογραφής σου;Επίσης ΜΗ γράφεις με κεφαλαία. Θενκς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΟΣΗ ΤΑ WINDOWS ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ?ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?????? Οχι Και τι με αυτο ? Αν ειναι χαλασμενη την επιστρεφεις Μήπως τα windows ειναι τίποτα jack sparrow edition? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 3, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Οχι Και τι με αυτο ? Αν ειναι χαλασμενη την επιστρεφεις Μήπως τα windows ειναι τίποτα jack sparrow edition? Jack sparrow Δεν λες τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karavaneas Ιανουάριος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 και κοκκινογενης να ειναι δεν εχει σχεση.μηπως εχεις onboard καρτα γραφικων και τραβαει ραμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 3, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 συμφωνα με την υπογραφη η μητρικη του δεν εχει onboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 3, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Επειδή έχεις τη συγκεκριμμένη Asrock η γνώμη μου είναι πως βρίσκεσαι on the dark side of P55.Εύχομαι το αντίθετο, αλλά αν εξαντλήσεις ολες σου τις επιλογές, τότε κάνε rma τη μητρική.Δοκίμασε και ενα bios update μπας και έχουν διορθώσει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 4, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Παντως πολλοι με εχουν πει οτι η μητρικη μου ειναι για τον * και το πιστευω και εγω ο ιδιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 4, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 αυτο με δειχνει ρε παλικαρια καμμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 το memtest για καλό και για κακό το έτρεξες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 5, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 το memtest για καλό και για κακό το έτρεξες?σωστος δεν το σκεφτηκα πανω στον πανικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chri5ti9 Ιανουάριος 5, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2010 σωστος δεν το σκεφτηκα πανω στον πανικο μουφιλε δινεισ το λινκ για κ*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dionysis Φεβρουάριος 2, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 αυτο με δειχνει ρε παλικαρια καμμια ιδεα?? Welcome to the club φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Φεβρουάριος 6, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με ddr3 πανω στην gigabyta ud7. Aποτι διαβασα παιζει να φταινε τα pins στο socket. Μπορει να μην εχει καλη επαφη ο cpu με τα πινς δλδ. Μια βλεπει 2 μια 4 αλλα οχι 6 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.