pliktras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 Γειά σας παιδιά!Έκανα αναβάθμιση τα windows vista σε 7 στον TOSHIBA SATELLITE P200D - 12o μου , αλλά δεν μπορώ να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ drivers για τα windows 7 (64bit) !!Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει??:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EUΣχεδόν όλοι οι drivers για vista x64 κάνουν.Μπορεί να δυσκολευτείς με το card reader μόνο (texas instruments/O2)*εννοείται οτι εφαρμογές της toshiba δε χρειάζεται να τις περάσεις καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Με την κάρτα γραφικών αν βάλω για vista δεν θα έχω πρόβλημα στα παιχνίδια??και κάτι ακόμα, αν βάλω 32bit drivers για 7, θα έχω πρόβλημα???Πάλι κυρίως η κάρτα γραφικών με αφοράΚαι κάτι τελευταίο,για το card reader που θα βρω τους drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pliktras Ιανουάριος 3, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου την βρήκα την άκρη:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.