subwr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους.Εγκατέστησα σήμερα το AVATAR 3D DEMO στο laptop (HP PAVILION DV7-1020) που φοράει NVIDIA 9800M GT. Ενώ το παιχνίδι τρέχει κανονικά σε 3D mode και φορόντας τα γυαλιά που έχω απο την ταινία δεν μπορώ να δω κανονικά τα γραφικά. (Φαίνονται διπλά)Ο,Ερώτηση.Τι γυαλιά χρειάζονται να αγοράσω γιατί από ότι φαίνεται το μηχάνημα σηκώνει το παιχνίδι και σε καλή ανάλυση ?Μήπως η οθόνη δεν είναι κατάλληλη για 3D?Θάνος.
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #2 Ιανουάριος 3, 2010 Αυτο το προβλημα το εχει ενας φίλος μου, σε αλλο μηχάνημαΛογικα θα βγει κάποιο patch απο την εταιρία που θα το διορθώνει .EDITΤα γυαλιά απο την ταινία δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ποτε.Χρειάζεσαι γυαλιά για stereoscopic που ειναι πράσινα κόκκινα, και να το ενεργοποιήσεις απο το controll panel της nvidia.Το πρόβλημα του παιχνιδιού ωστόσο παραμένει
CmoS Ιανουάριος 3, 2010 #3 Ιανουάριος 3, 2010 Εγω γιατι ξερω οτι το παιχνιδι αυτο θελει 120hz hdtv και τα γνωστα ειδικα γυαλια (οχι τα πρασινα κοκκινα)Βγηκε κατι νεο για την εκδοση σε pc?
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #4 Ιανουάριος 3, 2010 Εγω λεω για το Jame's cameron avatar the game, δεν εχει βγει αλλη εκδοση:wassat:
CmoS Ιανουάριος 3, 2010 #5 Ιανουάριος 3, 2010 ναι αυτο λεω και εγω! Δε παιζει χωρις αυτες τις οθονες :...:
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #6 Ιανουάριος 3, 2010 Οχι παιζει μια χαρα, το εχει φιλος σε pentium dual core, 8600gt @ samsung 22' 60hz monitor Το stereoscopic σε αυτόν δεν δουλεύει
CmoS Ιανουάριος 3, 2010 #7 Ιανουάριος 3, 2010 Το stereoscopic εννοουσα οτι δε δουλευει οχι το game sorry Δε νομιζω πως ειναι καποιου ειδους bug απλα θελει οπωσδοιποτε ειδικη οθονη με γυαλια. Και να το αλλαξεις απο το πανελ της NV για τα απλα γυαλια δε δουλευει.(αυτο εννοεις σωστα?)
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #8 Ιανουάριος 3, 2010 Μπορείς και με green-red γυαλάκια εκτός απο της nvidia. http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Discover_Main.html
CmoS Ιανουάριος 3, 2010 #9 Ιανουάριος 3, 2010 χμμ ναι εκει ολα καλα τα γραφουν δες ομως και εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar_%282009_video_game%29Συγκεκριμενα :3D capabilitiesAccording to Luc Duchaine, the game's senior international brand manager, the game will require an HDMI I/O connection, and a 120 Hz capable set in order to avail of the 3D effects.[7] In a Nintendo Power interview, it was stated that the Wii version will use Ubisoft's Jade engine. The release of the PC demo has confirmed the PC version of the game supports 3D capabilities as well.According to Neil Schneider, executive director of the S-3D Gaming Alliance,[9] NVIDIA has developed a proprietary method for NVIDIA's GeForce 3D Vision that allows left and right images to be passed directly from the game engine to the PC display. Up until Avatar, this was a limitation criticized by the gaming industry because they were forced to use NVIDIA's stereoscopic 3D driver when they would prefer to have full control of the S-3D gaming experience. Alternate solutions like iZ3D monitors, interlaced displays, dual output projectors and 3D Checkerboard DLP do not require this enhancement because game developers have full output control.[10][8]Aν καταλαβα καλα απο αυτοUp until Avatar, this was a limitation criticized by the gaming industry because they were forced to use NVIDIA's stereoscopic 3D driver when they would prefer to have full control of the S-3D gaming experience.To demo τωρα δεν εχει το 3d driver της nvidia και γι'αυτο δε παιζει σωστα.Το full ομως θα εχει ?
SirDiman Ιανουάριος 3, 2010 #10 Ιανουάριος 3, 2010 Τι να σου πω...Παντως:1) Μέσα στο game (full οχι demo) του έβγαζε το μήνυμα οτι το 3d effect me to 3d vision discover είναι excellent.2) σε ολα τα games που υποστηρίζεται το stereoscopic δεν είναι αναγκαστικό να εχεις τα γυαλιά της nvidia μαζι με 120 hz monitor
pank Ιανουάριος 3, 2010 #11 Ιανουάριος 3, 2010 Φίλε cmos, για να απολαύσεις το stereoscopic 3d σε ολο του το μεγαλείο χρειάζεσαι όντως το 3d kit της Nvidia+120hz οθόνη. Ωστόσο, μπορείς να κάνεις μερική χρήση του εφέ με τις 60hz οθόνες που έχουμε και τα φθηνά χάρτινα 3d γυαλιά που κυκλοφορούν. Δες εδω και εδω για περισσότερα. Προσωπικά δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά πιστεύω πως η καλύτερη παρομοίωση ήταν αυτή που έκανε ο φίλος του papatsoni στο δικό μας link που δίνω παραπάνω : το stereoscopic του φτωχού
Pandorian Ιανουάριος 5, 2010 #12 Ιανουάριος 5, 2010 Καλησπέρα. Εγώ είμαι ο φίλος για τον οποίο μιλησε ο SirDiman. Με ένα ξεπερασμένο πλέον σύστημα, με μια 60Hz οθόνη και με Blue-Red Glasses των 1.49$ (Ας είναι καλά ο SirDiman που με βοηθησε να τα βρω) παίζω μια χαρα 3D στο Avatar. Το link που σας έστειλε ειναι αρκετά βοηθητικό. Αν θέλετε όμως ακριβώς τα βήματα μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το Topic των Na'vi Warriors Forum. Από όσα παιχνίδια εχω παίξει σε 3D το Avatar είναι μακράν το καλύτερο. Αρκεί να μην υπερβάλλετε με το depth. Φυσικά δεν συγκρίνεται με την λύση της nVidia αλλά μπρός στα 800Euros που πρέπει να χαλάσω για αναβάθμιση, τι είναι 1Euro?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.