DJD Νοέμβριος 21, 2003 Author #195 Νοέμβριος 21, 2003 Tέλος κι αυτή η ιστορία.. δώστε μου λίγο χρόνο να την μαζέψω σε ένα ποστ.. (δε θέλω να φανταστώ τι βγήκε αυτή τη φορά.. :sick: )
DJD Νοέμβριος 21, 2003 Author #196 Νοέμβριος 21, 2003 Λοιπόν.. ολοκληρώσαμε και την δεύτερη μας ιστορία.. η οποία μόνο μια λέξη μπορεί να την χαρακτηρίσει: ΕΛΕΟΣ Διαβάστε την: Έβρεχε καταραχτωδώς ώσπου βατράχια ακούστηκαν να σιγοτραγουδούν βουτηγμένα μέσα στην τουαλέτα που σκυλοβρώμαγε πεύκο και chanel5 θανατηφορά. Μια κολασμένη αιθέρια ύπαρξη κοκκινομάλα χαμηλοβλεπούσα αλλά πρόστυχη φορώντας ζαρτιέρες see-through προσευχόταν γονατιστή νιώθοντας διέγερση κοιτάζοντας λάγνα, παθιασμένα, κλαίγοντας επάνω στον μεγάλο πάγκο που πήδηξε για πάντα μια σωσία της μάνας της άσχημης ιερόδουλης μάγισσας με ανεξάντλητες μεγάλες φοβέρες γαλότσες. Σύμφωνα με εφτά παντόφλες πάνινες έριξε κατάμουτρα χιλόπιτα κλάνοντας μέντες καυτερές στον κινέζο νερουλά γνώστη πολεμικών ιαχών Yu-Gi-Oi και τότε ήρθε εξ'ουρανοίς ο hipro5 με Kingston BH-8 1GB Triple-DDr, αγριεμένος φωνάζοντας "κινεζάκια Asus-άκια θα σας δείξω εγώ". Βγάζει από το καπέλο του μια ξεχασμένη ασπιρίνη αναβράζουσα με ψύκτρες χάλκινες Thermaltake μονολογόντας είπε: "Φτού! Θα αγιάσω χωρίς πολύμετρο facom, κολλητήρι, προμιτότσιχλα και μπύρες - χωρίς νερό πάλι έμεινα κατουρημένος." Πήγε ικέτης στον έναν πατρινό προμηθευτή AMD64. Παρόλο που ξέρασε κρέπα υπεραλατισμένη, ζωντανή σπαρταρούσε σουρωμένη κρεποσαββιατιάτικα. Έλεος κραύγασε κατεβαίνοντας ασθμαίνων από την Husaberg μηχανή του κιμά χώνοντας φυστίκια και πορνό dvd στον ζητιάνο gay, αλχημιστή, νομπελίστα φυσικό που ανακάλυψε τυχαία μια εξωτική φόρμουλα μπύρας ανθρακούχας, πορτοκαλί γλυκόξυνης σάλτσας πάπιας και εκείνη καληνύχτησε. Εν κατακλείδει τραβήχτηκαν μαζί προς έξω, ΜΠΑΜ έκανε κοχλάζοντας φακές και στην tefal κατσαρόλα-φρυτέζα τηγανίζοντας πατάτες και δήλωσε ΑΜΑΝ! Πολλά ερωτήματα γεννιούνται.. Τα βατράχια τη σχέση έχουν με την πρόστυχη κυρία; Αυτός ο πάγκος ήταν μέσα στην τουαλέτα; Ποια είναι η μάνα της μάγισσας; Από πότε οι πάνινες παντόφλες έχουν γνώμη; Ασπιρίνες με ψύκτρες καινούριο προϊόν; Ο Hipro5 γιατί πήγε στον προμηθευτή AMD; Ποια μπύρα είναι αυτή που ανακάλυψε ο ζητιάνος νομπελίστας; και τέλος.. Ποια δήλωσε αμάν αφού τηγάνισε τις πατάτες;
paschalia Νοέμβριος 21, 2003 #197 Νοέμβριος 21, 2003 Οντως θα πω οτι η 2η ιστορια ειναι για να ανεβει κανεις σε ενα ψηλο κτηριο και εκει η θα αυτοκτονησει η θα αρχισει να ωρυεται για ΕΛΕΟΣ τραβωντας......οσα μαλλια του εχουν απομεινει μετα την αναγνωση της πρωτης ιστοριας,που πρεπει να πω οτι ηταν σαφως καλυτερη απο την 2η. :devil: :devil: :'( :'(
tassoss Νοέμβριος 21, 2003 #199 Νοέμβριος 21, 2003 Πρέπει να πω και εγώ οτι όντως υπάρχει μια ασυναρτησία σε αυτή την ιστορία. Μάλλον θα φταίνε οι μπύρες χωρίς νερό που ανακαλύψαμε και πιθανόν δοκιμάσαμε όλοι.
kaynd Νοέμβριος 21, 2003 #200 Νοέμβριος 21, 2003 Χμμμ η πρώτη ιστορία ήταν κάπως καλλίτερηΗ αλήθεια είναι ότι εγώ πρόσθεσα τις ψήκτρες στις ασπιρίνες προσπαθώντας να επαναφέρω την ιστορία στα μέτρα του hipro5 (αφού ήταν και ήρωας της)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.