Jump to content

Βοήθεια για αγορά router

pelekanos92

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω ένα καλό ρούτερ, μέχρι 100€, διότι έχω ένα Fritz box και είναι χάλια:wall:. Πρέπει να είναι και ασύρματο. Θέλω να είναι γρηγορο και έμπιστο (να μην κολάει, φερ ειπείν). Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Εγώ Linksys δεν θα ξαναέπαιρνα. Είχα το wag354g το οποίο βγήκε καλό δε λέω αλλά πριν από 6 μήνες αγόρασα το Wag160N μεγάλη πατάτα.

Στα forums της linksys γίνεται χαμός από εκνευρισμένους πελάτες αλλά δεν δίνει σημασία

Ακόμα και στο διάδοχο το 320n. Χρήστες που το δοκίμασαν έχουν προβληματάκια

Χάλασε πολύ η εταιρεία

Επειδή άλλαξα εταιρεία(Από tellas σε On) και το pirelli δεν είναι και απο τα καλύτερα κοιτάω να πάρω αυτό

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Modem-Routers/Netgear-Wireless-Modem-Router-Annex-A-N-DGN2000-100ISS.htm

Ενώ αναγνώριζε τη γραμμή ADSL, δεν έμπαινε στο internet:nono:. Τελικά, μετά από ένα ελαφρύ έμφραγμα κι ένα τηλέφωνο στο Πλαίσιο, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βάλω το login κα το password στην καρτέλα Basic Settings(αυτό το είχα κάνει) και να αλλάξω την Multiplexing Method σε LLC-BASED στην καρτέλα ADSL Settings(αυτό δεν το είχα κάνει). Εάν χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, ρώτα.:hi:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.