tasospaok123 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 5970 MONO 2 ΕΥΡΩhttp://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17544&cat=5
SirDiman Ιανουάριος 2, 2010 #2 Ιανουάριος 2, 2010 5970 MONO 2 ΕΥΡΩhttp://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17544&cat=5Ωραια διαφήμιση κάνει το visionstudio:tongue:
yanni Ιανουάριος 2, 2010 #4 Ιανουάριος 2, 2010 :OT:Και όλως τυχαίως τα λάθη συμβαίνουν όταν τα καταστήματα είναι κλειστά για 2+ μέρες. Έτσι έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους να κάνουν ντόρο και ταυτόχρονα να δικαιολογήσουν την καθυστέρηση στην διόρθωση των τιμών λόγω εορτών. Βέβαια όπως λέει και ο dell αυτή είναι η δεύτερη λάθος τιμή σε super duper wow προϊόν και όχι π.χ. σε χαρτί τουαλέτας οπότε ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΝ ΜΑΘΑΜΕ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΟ....Έλληνες "επαγγελματίες".....-1 ψήφο από εμένα στο Visionstudio
Nephiλiμ Ιανουάριος 2, 2010 #5 Ιανουάριος 2, 2010 Jaco γραψε κανα script με bot να κανει παραγγελια καμια 1000αρα κομματια.Ντροπη πραγματικα.
Tzimmys Ιανουάριος 2, 2010 #6 Ιανουάριος 2, 2010 Εγώ δε πιστεύω πως είναι ντροπή τέτοιο πράγμα. Ντροπή είναι να νομίζει κάποιος ότι θα πάρει κάρτα με 2 ευρώ .Και επίσης ντροπή είναι τα λάθη που έβλεπα πριν καιρό στα κοκκινο/κιτρινό-μαυρα που είχαν τιμές αρκετά πιο κάτω αλλά σε τιμές που το έπαιζες κιόλας.
FANISTELROOY Ιανουάριος 2, 2010 #7 Ιανουάριος 2, 2010 Αδερφε σε ποιο καταστημα το ειδες αυτο??Πηγα προχτες εδω στο βολο και την ειχαν 800. Να ξερω τι θα τους πω. Σε ολα τοσο ειχε μεχρι την Τεταρτη βραδυ που κοιταξα! εκει δουλευω κ το ξερω! προφανως δεν ειχαν αλλαξει το καρτελακι της τιμης! στο συστημα ηταν στα 649...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 5, 2010 #8 Ιανουάριος 5, 2010 ^^ Ψιτ αποπανε,σε λαθος νημα ποσταρες την απαντηση σου
Κοπρίτης Ιανουάριος 5, 2010 #9 Ιανουάριος 5, 2010 Εγώ δε πιστεύω πως είναι ντροπή τέτοιο πράγμα. Ντροπή είναι να νομίζει κάποιος ότι θα πάρει κάρτα με 2 ευρώ .Και επίσης ντροπή είναι τα λάθη που έβλεπα πριν καιρό στα κοκκινο/κιτρινό-μαυρα που είχαν τιμές αρκετά πιο κάτω αλλά σε τιμές που το έπαιζες κιόλας.εαν συμβαινει μια στο τοσο και για τοσο δραματικη διαφορα τιμης -προφανες λαθος- εχεις δικιο.το συγκεκριμενο καταστημα ομως εχει αναγει αυτη την τακτικη σε παγια πολιτικημε πλειαδα προιοντων που εμφανιζονται στο skroutz με χαμηλοτερη τιμητα οποια εαν κανεις το λαθος και παραγγειλειςενω μπορει να φαινονται διαθεσιμα, σε ενημερωνουν οτι φυσικα δεν υπαρχουν σε αποθεμα (ω μα τι εκπληξη!)οποτε περιμενεις -και καλα- νεα παραλαβη και το παιρνεις με την -και καλα- νεα τιμητην τιμη δλδ που πουλουσαν εξαρχης ολοι οι αλλοι.νομοτυπο τεχνασμα δλδ για να κλεινεις παραγγελιες με βαση ψευτικες τιμεςτην εχω πατησει κι εγω και αλλα φιλαρακια στο παρελθον....
yanni Ιανουάριος 5, 2010 #10 Ιανουάριος 5, 2010 Νομίζω ότι ο δείκτης του χεριού στον τίτλο του thread πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση. Δεν νομίζω να λέμε μπράβο στο visionstudio.Αυτό απλά σαν μια παρατήρηση. Όποιος δεν διαβάζει το thread αλλά βλέπει απλά τον τίτλο στο today's posts, βγάζει προφανώς λάθος συμπέρασμα. Μην τους διαφημίζουμε κιόλας....
FANISTELROOY Ιανουάριος 5, 2010 #11 Ιανουάριος 5, 2010 ^^Ψιτ αποπανε,σε λαθος νημα ποσταρες την απαντηση σου αλλου την ειχα ποσταρει αλλα την πηρε η μπαλα μαζι με τα αλλα offtopic:hi:
astrolabos Ιανουάριος 5, 2010 #12 Ιανουάριος 5, 2010 Νομίζω ότι ο δείκτης του χεριού στον τίτλο του thread πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση. Δεν νομίζω να λέμε μπράβο στο visionstudio.Αυτό απλά σαν μια παρατήρηση. Όποιος δεν διαβάζει το thread αλλά βλέπει απλά τον τίτλο στο today's posts, βγάζει προφανώς λάθος συμπέρασμα. Μην τους διαφημίζουμε κιόλας....Μπαίνει από προεπιλογή αυτό το εικονίδιο. Δεν μπήκε εσκεμμένα.
Tzimmys Ιανουάριος 5, 2010 #13 Ιανουάριος 5, 2010 εαν συμβαινει μια στο τοσο και για τοσο δραματικη διαφορα τιμης -προφανες λαθος- εχεις δικιο.το συγκεκριμενο καταστημα ομως εχει αναγει αυτη την τακτικη σε παγια πολιτικημε πλειαδα προιοντων που εμφανιζονται στο skroutz με χαμηλοτερη τιμηΈχω καιρό να ασχοληθώ και δεν το παρακολουθώ. Αν κάνει αυτό που λες, καλό θα ήταν να φάει γερό κράξιμο από εμάς αλλά και καταγγελία.τα οποια εαν κανεις το λαθος και παραγγειλειςενω μπορει να φαινονται διαθεσιμα, σε ενημερωνουν οτι φυσικα δεν υπαρχουν σε αποθεμα (ω μα τι εκπληξη!)οποτε περιμενεις -και καλα- νεα παραλαβη και το παιρνεις με την -και καλα- νεα τιμητην τιμη δλδ που πουλουσαν εξαρχης ολοι οι αλλοι.νομοτυπο τεχνασμα δλδ για να κλεινεις παραγγελιες με βαση ψευτικες τιμεςτην εχω πατησει κι εγω και αλλα φιλαρακια στο παρελθον....Καλά, αν δεν το έχει στη τιμή που παρήγγειλες, σε ρωτάει αν το θέλεις στη καινούρια τιμή. Δε σου το δίνει νταηλίκι. Πάντως, για μένα όπως και να έχει, ακόμα μία φορά θα πω αυτό που προσωπικά με πειράζει περισσότερο και πιστεύω ότι είναι η κύρια αιτία που συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι η αδιαφορία του κράτους. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και ο καθείς κάνει ό,τι του κατέβει. Το μόνο που κοιτάει το κράτος (το κάθε κράτος κάθε φορά) είναι να βάλει λεφτάκια στη τσέπη του και για αυτό δεν πάμε μπροστά.
yanni Ιανουάριος 5, 2010 #14 Ιανουάριος 5, 2010 Μπαίνει από προεπιλογή αυτό το εικονίδιο. Δεν μπήκε εσκεμμένα.Ναι το κατάλαβα. Υπήρχε στο αρχικό post υποθέτω και μπήκε αυτόματα όταν αυτό το post έγινε το πρώτο post του παρόντος thread. Σε καμιά περίπτωση δεν είπα ότι μπήκε εσκεμμένα απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω ώστε κάποιος admin να το κάνει edit. Για αυτό άλλωστε έγραψα ότι πρέπει να αλλάξει κατεύθυνση.Καλά, αν δεν το έχει στη τιμή που παρήγγειλες, σε ρωτάει αν το θέλεις στη καινούρια τιμή. Δε σου το δίνει νταηλίκι. Αυτή είναι η λογική πίσω από αυτές τις κινήσεις. Ακόμα και 50 να πουν "όχι ευχαριστώ", μπορεί να βρεθούν 3-4-5-10 που θα πουν "ΟΚ" διότι π.χ. ψάχνανε έτσι και αλλιώς για την εν λόγω κάρτα.Το παν είναι να σε βάλουν στο μαγαζί.
MicAn Ιανουάριος 5, 2010 #15 Ιανουάριος 5, 2010 Δυστυχώς, δεν το κάνει μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα. Το κάνουν και άλλοι προκειμένου να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Skroutz. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό. Βλέπεις η απατεωνιά είναι μεταδοτική σαν ιός. Εεε, σκέφτονται οι πονηρόβλαχοι, δε θα μας κάτσουν τελικά τα 10 από τα 100 βόδια που θα τσιμπήσουν και θα πάρουν τηλέφωνο ? Για τί πράγμα απορείς ? Για τη στατιστική ? Έτσι δουλεύουν αυτοί. Ή για τα βόδια ? Έτσι ακριβώς μας θεωρούν. Και όταν τους πάρεις τηλέφωνο, - Ωωω, λυπούμαστε δεν είναι διαθέσιμο (τι έκπληξη, ε ?) - Τότε ρε παιδιά γιατί λέτε στο site ότι είναι διαθέσιμο ? - Εεεχμ ..... συγνώμη ..... θα το διορθώσουμε ..... λάθος της καινούργιας κοπέλας. (Πάντα αυτή η καινούργια και χαζή κοπέλα φταίει). Και βέβαια το λάθος ή δεν διορθώνεται ποτέ ή καθυστερεί (κατά λάθος πάλι πονηρέ) μερικές εβδομάδες. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις θα δεις όντως να διορθώνουν το λάθος. Και επειδή και αυτό ακόμη το κάνουν συστηματικά κάποια καταστήματα, τι διάολο, εκμεταλλεύονται τα τηλεφωνήματα των ενδιαφερόμενων καταναλωτών για να διορθώνουν τις διαθεσιμότητες τους ? Το κακό είναι ότι εμάς εδώ στο Ynanistan δεν μας προστατεύει κανείς. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι "τα ***** πάντα επιπλέουν και δεν βουλιάζουν".
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.