ea6gka Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2003 καλησπεραπαιδια σκεφτομαι να βαλω isdn και δεν εχω ιδεα. συνδεση εχει ο πατερας μου . ξερετε τι χρειαζεται να παρω για να παιξει και σε εμενα? τι μοντεμ θελει? τι πρεπει να πληρωσω εξτρα απο το παγιο του οτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Νοέμβριος 19, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 Περίμενε λίγο....Μετά τα χριστούγεννα θα έχουμε καλά νέα για το Ελληνικό Ίντερνετ. Καλύτερα να κάνεις υπομονή λίγο με μια απλή PSTN. Μην πληρώνεις τσάμπα πάγια. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που θες ISDN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 19, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 3 ευρω παραπανω στο παγιο δεν με χαλει καθολου. και μην ξεχνας οτι υπαρχει ηδη η συνδεση απλα δεν ξερω τι hardware θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmik Νοέμβριος 19, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 κοιτα φιλαράκο, πριν απο καμμία βδομάδα ,έβαλα και εγω isdn...έχει διαφορά. Σίγουρα θα σερφάρεις και πιο ανετα γνωρίζοντας ήδη οτι εχεις ακομα αλλη μια γραμμη.εχει καποια επιβαρυνση που σε χρεωνει ο πΟΤΕ 16 ευρω νομιζω(έρχεται στον επομενο λογαριασμό). και ανα μήνα διαφορά στο πάγιο 3 μπορεις να μπαινεις και με συνδεση pstn , αρκει να συνδεσεις το μοντεμ σου στην μια απο τις 2 αναλογικες θύρες (ab0 ή ab1) ..θα μπαινεις περιπου στα 50.6Καλλιως μπορεις να κάνεις αναβάθμιση της υπαρχουσας συνδεσης σου (το κόστος εξαρταται απο τον παροχέα σου ,αλλά ειναι σχετικά μικρο)εγω προσωπικα χρησιμοποιω το netmod του πΟΤΕ και είμαι παρα πολυ ευχαριστημενος .άρα αμεσα μοντεμ για isdn νομιζω οτι μπορεις να το αποφυγεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 19, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 αρα δεν χρειαζεται τιποτα να πρω μου δινει μοντεμ ο οτε? απο ταχυτητες τι λεει στο κατεβασμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmik Νοέμβριος 19, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 κοιτα , παίρνεις τηλέφωνο στον πΟΤΕ (134) απο τον αριθμό που θες να αλλάξεις.ο πΟΤΕ θα σου πεϊ περίπου 10 με 12 μέρες αλλα εμενα μου το έφερε σε 4.απλα το μονο κακο ειναι δεν δουλευουν ολα τα πριζακια τηλεφωνου στο σπιτι αλλα σε ενα μονο σημειο.αυτο γινεται για να εχεις και καλυτερα αποτελεσματα οσον αφορα την αποδοση.Αρα καλο θα ηταν να εχεις ασυρματο τηλεφωνο.Το netmod που σου δινει ο πΟΤΕ ειναι ενα ασπρο τετραγωνο κουτι ,(μπορεις να το συνδεσεις σιριακα ή μεσω usb) με το pc...kai δουλευει και σαν μοντεμ..δεν ειναι ομως μονο μοντεμ.αυτο κανει την δουλεια της isdn,,,,απο κατέβασμα ,εξαρταται απο που κατεβαζεις αλλα εχω μεσο ορο πανω απο 7 (7,8 αλλα παιζει ,εξαρταται απο που κατρεβαζεις στο ανεφερα και πιο πριν)συνδεση στα 60.4Κ εχω αν θυμάμαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 19, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 mono 7kb/s τιιι? 6 εχω τωρα μα απλη! χαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Νοέμβριος 19, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 Για μένα δεν αξίζει ISDN σε αυτή την φάση ακτός αν καίγεσαι για διπλή γραμμή. Τι 7 τι 6 kb/s . Ίσως ήμουν υπερβολικός με το πάγιο. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
panmik Νοέμβριος 19, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 παιδιά τόνισα και πρίν ,οτι εξαρτάται απο που κατεβάζεις! εαν θέλουμε παραπάνω πάμε σε adsl μια που δεν συμφέρει ISDN 128Κ ....αυτο που έχω να πω οτι πρέπει να δείς τι θες να πληρώνεις και τι μπορείς να έχεις!αν μπορείς να εχεις ADSL βάλτην να κατεβάζεις με 46κ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 19, 2003 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 Στην παρούσα φάση, κατά την γνώμμη μου, το isdn αξίζει μόνο για έχεις την 2η γραμμή τηλεφώνου και να σερφάρεις με κλασσικό pstn modem.Η διαφορά στο πάγιο από 56κ σε 64κ isdn δεν αξίζει την διαφορά σε απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 19, 2003 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 RootX speak for my self... εκτός απο το ADSL, προβλέπετε κάποιο flatrate απο τα χριστούγεννα και μετά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.