samxtx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 Καλησπέρα ψαχνω εδώ και πολύ καιρό πρόγραμμά ενσώμάτωσης υποτίτλων σε ταινίες εχω βρεί το avirecomp το οποίο ειναι φοβερό προγραμματάκι αλλά αργεί πολύ για να τους ενσωματώσει καμιά άλλη πρόταση κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Ιανουάριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Δοκίμασε το VLC ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Για να παιζει σε standalone player ή PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Ιανουάριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Δοκίμασε το VLC !φανταζομαι ο φίλος εννοέι για ενσωμάτωση π.χ. στο αρχείο avi και δεν ψάχνει μόνο player Link to comment Share on other sites More sharing options...
samxtx Ιανουάριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 θέλω να έχω μια ταινία αvi με ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι σε χωριστό αρχείο sub h srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιανουάριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Δοκίμασε το aviaddxsubs, αυτο χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό για να βλέπω avi με ενσωματομένους υπότιτλους στο dvd player χωρίς κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigx_gr Ιανουάριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2010 το aviaddxsubs τους συχρονιζει???:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιανουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Οχι δεν τους συγχρονίζει, αλλά υπάρχουν πολλοί υπότιτλοι για μια ταινία με διαφορετικό όνομα.Π.χ μετα τo όνομα της ταινίας ακολουθεί το όνομα του uploader ηταινίαμου{Αχχο}.avi αν βρείς τον υπότιτλο με τον ίδιο όνομα ηταινίαμου{Αχχο}.srt δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, θα είναι συγρονισμένοι οι υπότιτλοι με την ταινία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 Δοκίμασε το AVI_ReComp_1.5.0 είναι πολύ απλό στη χρήση κ αρκετά γρήγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 7, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 avisubΕιναι και απο ελληνα δημιουργο.Στο συστημα μου (Q6600 @ 3600,2gb ram,4850) κανει κανα 5λεπτο μαξ (μπορει και πιο λιγοτερο,παει καιρος απο την τελευταια φορα που το χρησημοποιησα) για να ενσωματωσει τους υποτιτλους στον αρχειο avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιανουάριος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2010 avisubΕιναι και απο ελληνα δημιουργο.Στο συστημα μου (Q6600 @ 3600,2gb ram,4850) κανει κανα 5λεπτο μαξ (μπορει και πιο λιγοτερο,παει καιρος απο την τελευταια φορα που το χρησημοποιησα) για να ενσωματωσει τους υποτιτλους στον αρχειο aviέχω ασχολήθηκα λίγο με το avisub αλλά υπήρχαν πολλά προβλήματά κωλύματα. πράγματά που ειναι αδικαιολόγητα σε σοβαρά προγράμματά.. αν δοκιμάσεις το AVI_ReComp θα καταλάβεις την διαφορά.:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 8, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Δεν το ξερω το προγραμματακι που λες φιλε μου,αλλα δεν ειχα κανα προβλημα με το avisub για να υπαρχει λογος να το αλλαξω.Εξαλλου το χρησημοποιησα μονο κατα τη διαρκεια του στρατου.Τωρα πια δεν μου χρειαζεται. Αν ομως χρειαστω σε καποια φαση ενα τετοιου ειδους προγραμμα δεν προκειται να κατσω να ψαξω αλλο απο τη στιγμη που αυτο μου κανει μια χαρα και γρηγορα τη δουλεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 8, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvdMy 2c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 8, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Αυτο ρε συ Δημητρη δεν ειναι για να περασεις του υποτιτλους στο AVI,αλλα για να μετατρεψεις το AVI -> DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιανουάριος 18, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2010 Δοκίμασε το AVI_ReComp_1.5.0 είναι πολύ απλό στη χρήση κ αρκετά γρήγορο.+1!αυτο χρησιμοποιω κ γω αρκετο καιρο κ ειναι πολυ ευκολο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Φεβρουάριος 3, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Τo avi-recomp μπορει να ενσωματωσει υποτιτλους και σε mkv..??...γιατι προσπαθησα αλλα δεν βρηκα τετοιο χαρακτηριστικο/....μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να ενσωματωνει σε mkv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Φεβρουάριος 3, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 virtualdub με vobsub plugin.. (Δινει αρκετες παραμετροποιησεις αν ξερεις να το χειριζεσαι, και ειναι και free) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 3, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Τo avi-recomp μπορει να ενσωματωσει υποτιτλους και σε mkv..??...γιατι προσπαθησα αλλα δεν βρηκα τετοιο χαρακτηριστικο/....μηπως ξερετε καποιο προγραμμα που να ενσωματωνει σε mkv?Το mkv είναι container. Οι υπότιτλοι θα πρέπει να μπουν μέσα στο container (mkvtoolnix) ξεχωριστά ή να ενσωματωθούν στο αρχείο video πριν μπει στο container. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 3, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το mkv είναι container. Οι υπότιτλοι θα πρέπει να μπουν μέσα στο container (mkvtoolnix) ξεχωριστά ή να ενσωματωθούν στο αρχείο video πριν μπει στο container.Ακριβώς αυτό...MKVmerge θες.AviRecompile και VirtualDub δεν κάνουν για αυτή την δουλεία. Είναι μόνο για AVI.http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/downloads.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Φεβρουάριος 3, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 ok guys το εφτιαξα ...thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.