mpoumpis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2010 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!Αποφασισα να προβω σε μια αναβαθμιση στο παλιο μου pc:-p4 prescott 3.2 Ghz-MSI motherboard-1.5 Gb ram DDR1-Nvidia Geforce 6600gs-1ΤΒ WD caviar black-350αρι τροφοδοτικοΓια το λειτουργικο επελεξα ενα Caviar Blue 250Gb και αναβαθμισα την μνημη με αλλο ενα dimm του 1GB αφαιρωντας πρωτα το 512, αρα εχω συνολο 2GB ram.Επισης προστεσα και 2 αντιγραφικα καθοτι τα προηγουμενα ειχαν παραδωσει πνευμα εδω και καιρο Μετα το απαραιτητο cable management που εκανα και αφου αλλαξα ολα τα ανεμιστηρακια στο κουτι με καινουργια παρατηρησα οτι το pc δεν δινει σημα στη οθονη. Η καρτα κουμπωνει κατευθειαν στην θυρα χωρις κανενα επιπλεον καλωδιο...Πιστευω πως ολα εχουν συνδεθει σωστα αλλα θα ακουγα την γνωμη σας μπας και μου ξεφυγε κατι... Ακουω γνωμες και αποψεις περι του θεματος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Πρώτα πρώτα βάλε μία μία τις μνήμες και δές άν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκείαν εκεί είναι το πρόβλημα, δές απο τα bios στο μενού boot priority στους σκληρούς δίσκους να είναι πρώτος ο 1ΤΒ WD caviar black (η ο δίσκος που έχεις τα windows) και έπειτα οι υπόλοιποι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Ιανουάριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Τελικα με μια αλλαγη των μνημων στα slots ολα διορθωθηκαν!!αγνωστε αι βουλαι των μηχανημάτων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 άντε καλό boot τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.