Jump to content

Windows 7 Start (what is ?)

SomniusX

Recommended Posts

Θα ήθελα να μου πείτε τις αφαιρέσεις που έχουν κάνει στα Windows 7 Starter που έτυχε να έχω εγκατεστημένα στο Acer one D250 που πήραμε με την γυναίκα πρόσφατα..

Είδα ότι δεν υπάρχει Aero εντάξει δεν θα το ήθελα σε Atom, βλέπω δεν έχει και το preview που κάνει στα παράθυρα όταν έχεις περισσότερα από ένα (π.χ. firefox) κάτω στο taskbar, αλλά πιθανόν θα είναι λόγο του ότι πάλι λείπει το Aero..

Μου δίνει την επιλογή να τα αναβαθμήσω σε ένα άλλο μέσα από το ίδιο το σύστημα, προφανώς όμως να τα πληρώσω, το κατάλαβα! heh

Επίσης ποια είναι η άποψή σας για τα μικρά τα Netbook είναι καλό να παίζουν σε MBR ή σε GUID (GPT), έχω ακούσει το 2ο ότι εμφανίζει corruption με τον καιρό.. πάντως έμαθα ότι τα 7 παίζουν οκ και με τα δύο partition schemes!

To πιο σοβαρο θεμα που εχουν αυτα τα Windows ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις desktop background και γενικα δεν εχεις επιλογες στο personalize.

Και δεν βρισκω το λογο να αλλαξεις το MBR.

ΩΧ μα είναι δυνατόν, δεν παίζει άλλο backround ?? Τότε που βρήσκεται αυτό που έχει να το αντικαταστήσω με το δικό μου, στην τελική ένα scriptάκι σε ένα .bat file μια χαρά θα κάνει την δουλειά του με μια εικόνα της επιλογής μου και προφανώς θα θέλει και logout για να την αλλάξει..

Πωωω καλά .. μιας κι έχω κάνει clone τον δίσκο με dd (περισσότερα στο How to Clone your Current System [Greek] οδηγός από εμένα! :pleasantry:) κομπλέ ότι και να γίνει, θα του τα ξηλώσω για είτε xp είτε full ubuntu karmic koala.. πωωω και το android σαν λειτουργικό μπορεί να bootάρει στο πιτς φιτίλι αλλά είναι μια βλακεία και μισή, μόνο browsing και τα ελληνικά χάλια..

Έχω φύγει πραγματικά ξύλωμα όλα και ας φωνάζει όσο θέλει η γυναίκα που τις αρέσουν τα 7, εδώ τρείς ή τέσσερις καρτέλες ανοίγω στον firefox και ζορίζεται απίστευτα ενώ στο δικό μου το ao531h δεν μασούσε μια..

Τέσπα, μόνο με OSX (:dance3:) παίζουν ωραία τα μικρά! :T::pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.