Jump to content

Recommended Posts

πολυ ωραιο αρθρο αν και ξερω πως γινεται :p

btw εχω t-ring....

t-adapter μου λειπει για meade τηλεσκοπια

επισης το παραπανω δεν ειναι δικο μου , αλλα του θειου μου οπως εχω πει και παλιοτερα αλλα ειναι σαν δικο μου

Μια μικρή σύγκριση των 18-55 και 18-55 VR για όποιον ενδιαφέρεται

Αριστερά ο απλός, δεξιά ο VR

45mm f5.3

185545mmf53.th.jpg 1855vr45mmf53.th.jpg

45mm f9

185545mmf9.th.jpg 1855vr45mmf9.th.jpg

24mm f4 (f4.2 για τον VR)

185524mmf4.th.jpg 1855vr24mmf42.th.jpg

24mm f9

185524mmf9.th.jpg 1855vr24mmf9.th.jpg

ΥΓ. Ξεχάστηκα και τράβηξα σε Α.. :whistle2: Και στην αρχή είχα 200ISO, αλλά μου έβγαλε πάλι πρόβλημα η μηχανή και το έβαλα 400 :turn:

• Like 3

δεν είδες προκοπή με τους τηλεφακούς και είπες να πάρεις κανα ευρυγώνιο ε; :hehe:

Μεγειες και καλοδούλευτος. :T:

(εψηνα και εγω εναν τετοιο πριν μερικες μερες αλλά ισως βρεθει μια ακρη και ερθει ενας καλος ζουμ στην θεση του 18-200 VR οπότε το πάγωσα)

• Like 1

σε ευχαριστω

σειρα εχει ζοομ φακος..

απλως για 280Ε ειναι πολυ καλα πιστευω :)

ειπα κι εγω :p

edit: απλά προς πληροφόρηση, αν και δεν φαίνεται στο σκρουτζ έχει εναν ο Γιαννάτος, στην Μπενακη, στην βιτρινα με τα μεταχειρισμενα κουμπωμενο σε μια D200 ή D300.

• Like 1

lol, καλά πες του. σε αυτα τα λεφτα τον δινει και ο adoramas καινουργιο. (ασχετα που και οι δυο θα ριξουν την τιμη μετα απο λιγο παζαρι)

Crash test Canon 400D VS Nikon D70

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=D1tTBncIsm8]YouTube - Nikon D90 vs Canon 550D Durability Test (Part 1)*[/ame]

Μιλαμε για γερα ''καρυδια'' οι Dslr :nuke:

• Like 1
Το internet έβγαλε πόρισμα για αυτήν;

:OT: Όταν είδα post σου σε αυτή τη σελίδα, νόμιζα ότι θα μου την πεις για το όχημα.. :p :OT:

Κανονική DSLR δε σε ενδιαφέρει;

Όχι είναι πολύ μεγάλες και άβολες για τα γούστα μου. Άσε που θέλω 1-2 κλικ, δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω στο τρυπάκι με τις 133109274328 ρυθμίσεις, οπότε ψάχνω κάτι με αξιοπρεπή φακούς που να βγάζουν οκ φώτος με τις αυτόματες ρυθμίσεις.

Υ.Γ. Το ποδήλατο είναι μέσα στην μπίχλα #@$%#@!% Η κασέτα πίσω έχει σκουριάσει!!! Έλα στο ποδηλατοthread να στα χώσω :p

(edited)

Ρε Ιάσονα τον είδα από τους 20 πόντους AF-S είναι λέμε σε άριστη κατάσταση με το δερμάτινο σωλήνα του πάνω σε μια D200. 1100 Ευρώ. Τη Δευτέρα δε στο είπα; Ή Τρίτη πρωί ήταν;

Σε ευχαριστώ που εκτιμάς τις info μου!! :p

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

εγώ πάλι ειμαι κατά 99.9% σίγουρος οτι ειναι ο AF-D και και απλά έχει το hood του af-s με το ανταπτοράκι που κυκλοφορεί ευρέως στο ebay.

Aπ'οτι θυμαμαι μου ειχε πει οτι εχει και τον AF-S μτχ στα 1600, αν δεν κανω λαθος.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.