Jump to content

Recommended Posts

αντάπτορας

Φακός

Δεν πήρα με AF confirm γιατί βιαζόμουν, και από Ευρώπη είναι πανάκριβα και από Hong Kong μπορεί και να αργήσουν [είχε μαζευτεί πολύ πράμα για Ευρώπη, λόγω στάχτης]. Εν καιρώ θα έρθει και με AF confirm [μαζί με έναν Μ39 to M42 adapter]

(edited)

Κατι πολυ glossy, η 3η με το καράβι γίνεται ενα ωραίο poster :)

__________________________________________________________________________________

Σας ειπα ποσο αξιζαν τα 5 ευρω που εδωσα για τa extension tubes?

Μαζι με τον Helios 58 mm f/2 στο f/5.6 εχω τα παρακάτω. (resized)

( Κεφαλι καρφιτσας)

[ame=http://s622.photobucket.com/albums/tt306/Sirdiman/?action=view&current=DPP_0001-1.jpg]DPP_0001-1.jpg picture by Sirdiman - Photobucket[/ame]

[ame=http://s622.photobucket.com/albums/tt306/Sirdiman/?action=view&current=DPP_0002-2.jpg]DPP_0002-2.jpg picture by Sirdiman - Photobucket[/ame]

[ame=http://s622.photobucket.com/albums/tt306/Sirdiman/?action=view&current=DPP_0003-1.jpg]DPP_0003-1.jpg picture by Sirdiman - Photobucket[/ame]

Recommended!

Έγινε επεξεργασία από SirDiman
  • Like 3
DSC_4612.jpg

για μαντέψτε τι χαρτί είναι εκτυπωμένες οι παραπάνω φώτο:magic:

μεταλλικό χαρτί rulezzzzzzz παίδες:D

άμα την βάλεις στον τοίχο κάνει μόνο για να χτενίζεσαι:)

νομίζω οι αντανακλάσεις και οι γυαλάδες θα σε κουράσουν

άμα την βάλεις στον τοίχο κάνει μόνο για να χτενίζεσαι:)

δεν ξέρω αν θα τα κάνω χωρίστρα ή καρφάκια πάντως τα χρώματα και η ευκρίνεια είναι -πάρα- πολλές κλάσεις ανώτερα από το κοινό χαρτί. :)

δεν ξέρω αν θα τα κάνω χωρίστρα ή καρφάκια πάντως τα χρώματα και η ευκρίνεια είναι -πάρα- πολλές κλάσεις ανώτερα από το κοινό χαρτί. :)

εξαρταται

όταν τα θεματα εχουν εχουν HDR μεγαλες αντιθεσεις κτλ μπορει, σε αλλες περιπτώσεις καλυτερα ματ επιφανεια

γουστα ειναι αυτα..

περισσοτερες λεπτομερειες για το που-πως-ποσο προμηθευτηκες ,που το τυπωσες κλπ μπορεις να μοιραστεις??

Επισης οταν λες "κοινο χαρτι"??Με ποιο ακριβως συγκεκριμενα το συγκρινες?

• Like 1

βασικά το μεταλλικό χαρτί δίνει όντως το κάτι παραπάνω αρκεί να έχεις κρυφό φωτισμό στο χώρο και όχι επιφάνειες που να γυαλίζουν.

κατα τα λοιπά και γω προτιμώ το matte και ειδικότερα για πιο κλασσικά και oldtimes θέματα μιας και δίνουν το κατιτις στην ατμόσφαιρα.

• Like 1
περισσοτερες λεπτομερειες για το που-πως-ποσο προμηθευτηκες ,που το τυπωσες κλπ μπορεις να μοιραστεις??

Επισης οταν λες "κοινο χαρτι"??Με ποιο ακριβως συγκεκριμενα το συγκρινες?

στο φωτογραφείο του φίλου μου τις εμφάνισα, λεφτά δεν μου πήρε. αυτό που μου είπε είναι ότι κοστίζει τρεις φορές πάνω σε σχέση με το fuji το γυαλιστερό ας πούμε...

αυτό που τυπώνω συνήθως είναι το fujifilm-fujicolor crystal archive paper supreme ενώ αυτό που τύπωσα τώρα είναι το kodak professional endura

• Like 1

Kααλο ειναι μεταλλικο για αλμπουμ, για φωτογραφιες ομως μεταξωτο μου αρεσει περισσοτερο απο ματ.:snap:

perf,αν σου ειναι ευκολο και έχεις ορεξη κανε ενα scan απο το φωτογραφείο και ενα με δικο σου σου εκτυπωτη και ανεβασε τα.

imo αν εχεις καλο εκτυπωτή και χαρτί δεν αξίζει να πληρώνεις 10 λεπτα/εκτυπωση

10 λεπτα??

Για Α6 μιλαμε??:p

Με τον καιρο θα δεις οτι size does matter..

Aπλα ηθελα να δω αν κανει την εκτυπωση σπιτι του ..τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Επειδή παρατηρώ πολύ κόσμο εδώ να υστεριάζετε με τις αποδόσεις των φακών, σας παραθέτω 2 ωραία άρθρα να ρίξετε μια ματιά σχετικά με τα θέματα που έχουν συζητηθεί εδώ πολλάκις.

Ρίχτε μια ματιά είναι ωραία...

φακοί

φίλτρα

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.