Jump to content

Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ

Recommended Posts

εγω για την nx300 πηρα ιμιτασιον σετακι 2 μπαταριες+φορτιστη.

δε κρατανε οσο η μαμα αλλα εδωσα συνολικα 18Ε ΑΛΛΑ τη μαμα μπαταρια τη φορτιζω παντα πανω στη μηχανη για παν ενδεχομενο http://www.amazon.com/BP-1030-Rechargeable-Battery-Samsung-BP1310EP/dp/B00E3JE5UK#customerReviews

με τη μαμα μπαταρια βγαζω ανετα 350 φωτογραφιες με αυτες θα ελεγα οτι παιζει καπου στις 250.

φανταζομαι κατι αντιστοιχο θα γινεται και με τη sony.

ναι ενταξει δεν εχω θεμα αν κρατανε λιγοτερο (που λεει ο λογος με αυτη τη διαφορα κοστους αγοραζω 2-3 να εχω να αλλάζω)

το προβλημα με τις sony είναι ότι η μπαταρία είναι 1000mah ...

οπότε απλά τις αδειάζει για πλάκα

πιο πολύ με προβληματίζει η αξιοπιστία τους ... αλλά μάλλον θα πάρω imitation

και της ΝΧ 1100mah ειναι.

αξιοπιστια δε περιμενω με 20Ε, παντως εαν σκοπευεις να τις αδειαζεις συχνα καλυτερα να παρεις 4 ωστε να τις ανακυκλωνεις πιο αραια.

Δέχεται ιμιτασιον μπαταρίες**? Αν ναι δε βλέπω το λογο να μη πάρεις. Εγώ στη φούτζι έχω ιμιτασιον και είναι μια χαρά. Απλα βγάζει περ.10% λιγότερη χρήση.

Edit

**= Μερικές μηχανες αναγνωρίζουν πως δεν είναι γνήσια και βγάζουν σφάλμα.

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer

σωμα ή κιτ ; λινκ ?

Kit - 18-55mm

ουτε καν προσφορα..

Ελλαδα πωλειται φθηνοτερα με φακο παντα..

Ισχύει, απλά είδα αρχική 659€ και δε το έψαξα στο skroutz θεωρώντας ότι θα την έχει αρκετά ακριβότερα. Έγινε επεξεργασία από UltraB

Επειδή από οτι φαίνεται αύριο υπάρχει πιθανότητα να βρέξει πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι φτηνη και γρηγορη λυση :p

Έγινε επεξεργασία από rafail1994
  • Like 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.