Jump to content

Recommended Posts

Εμένα δόξα το θεό είναι μια χαρά ακόμα και ελπίζω να με βγάλει το χειμώνα :hehe:

το τριποδο οσο καλο ηταν στα λεφτα του , αλλο τοσο μουφα ειναι στην ποιοτητα

Ε ναι, μιας και είναι όλοι εδώ μαζεμένοι οι "'εχω δώσει 400 ευρώ για 3ποδο + 200 για κεφαλή απο μανφρότο" και σας κακόπεσε για 30€.

Εμένα μια χαρά είναι ακόμα, και ξαναλέω για την τιμή του.

Δεν νομίζω κανείς να περιμένει ποιότητα απο αυτό, αλλά δεν νομίζω να πει και κανείς πως για τα λεφτά του δεν κάνει την δουλειά του.

"******* το yaris δεν μπαίνει σαν το Μ3".

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] το έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο που λέμε η λες λόγια του αέρα τώρα?? :happy:

Ποιό λες.

Το Benro ή το Hama.

Hama είχα παλιότερα ένα, γύρω στα 25€ είχε, έσπασε σε σύντομο διάστημα και δίχως να κάνω racerιές.

Το Benro το είχα χρησιμοποιήσει που το είχε ο Αντρέας και ήταν πολύ καλό ακόμα και με την D600 πάνω.

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Για το Hama λέω εγώ, μια χαρά στιβαρό είναι και αντέχει ακόμα (Το δικό μου τουλάχιστον) με d600 και 70-200 του Gomar δεν κουνάει ρούπι, είμαι πολύ ευχαριστημένος που με τόσα χρήματα πήρα κάτι τόσο αξιόλογο, του ΙάσΩν δεν ξέρω τι έπαθε και τα πλαστικά clips θρυμματιστήκανε !!

[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] Για το Hama λέω εγώ, μια χαρά στιβαρό είναι και αντέχει ακόμα (Το δικό μου τουλάχιστον) με d600 και 70-200 του Gomar δεν κουνάει ρούπι, είμαι πολύ ευχαριστημένος που με τόσα χρήματα πήρα κάτι τόσο αξιόλογο, του ΙάσΩν δεν ξέρω τι έπαθε και τα πλαστικά clips θρυμματιστήκανε !!

Στα φθηνά πράγματα γενικά, η μεγάλη διαφορά είναι στον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών αλλά και του τελικού προϊόντως.

Στα δικά σου μπορεί να έχουνε κάτσει καλά κομμάτια και να κρατήσουνε για χρόνια πολλά, στου γομαριού μπορεί να του έκατσαν κακή παρτίδα και για αυτό να λακίσανε εύκολα.

Ε ναι, μιας και είναι όλοι εδώ μαζεμένοι οι "'εχω δώσει 400 ευρώ για 3ποδο + 200 για κεφαλή απο μανφρότο" και σας κακόπεσε για 30€.

Εμένα μια χαρά είναι ακόμα, και ξαναλέω για την τιμή του.

Δεν νομίζω κανείς να περιμένει ποιότητα απο αυτό, αλλά δεν νομίζω να πει και κανείς πως για τα λεφτά του δεν κάνει την δουλειά του.

"******* το yaris δεν μπαίνει σαν το Μ3".

Φιλε μου καλε , καλε μου φιλε τα "ανοιγματα" που εχει κανει το τριποδο σου ειναι ειναι το 1/100 σε σχεση με το δικο μου..

για μια στο τοσο καλο ειναι.

αλλα δυστηχως μετα απο πολυ χρηση το τριποδο βγηκε off.

ουτε εγω περιμενα να χαλασει :(

πάντως παίζει ρολο και το ειδος χρήσης που κάνει κανείς.

Πχ αν το βουτάς σε θάλασσα και δε του κάνεις ένα ξέπλυμα μετά λογικο ειναι να έχει περισσότερη φθορά από κάποιο που χρησιμοποιείται μεν πολύ αλλά σε λιγότερο αντίξοες συνθήκες.

πάντως παίζει ρολο και το ειδος χρήσης που κάνει κανείς.

Πχ αν το βουτάς σε θάλασσα και δε του κάνεις ένα ξέπλυμα μετά λογικο ειναι να έχει περισσότερη φθορά από κάποιο που χρησιμοποιείται μεν πολύ αλλά σε λιγότερο αντίξοες συνθήκες.

τα πραγματα μου παντα τα προσεχω γιατι τα σεβομαι.

μετα απο καθε ασχημη χρηση (θαλασσες χιονια , βροχες αστραπες , ερημους )

παντα το πλενα με καθαρο νερο.

(edited)

Με ανθρακούχο νερό το έπλενε το τρίποδο σκεφτείτε :hehe:

:D

Έγινε επεξεργασία από Jason
Με ανθρακούχο νερό το έπλενε το τρίποντο σκεφτείτε :hehe:

:D

Ο GoMaR ή ο Ζήσης ? :p ( basketball reference αν έβλεπες ΑΝΤ1 πριν λίγο :D )

σαμθινγκ νιου..

(οχι δεν ειναι απλα φακος..ουτε αξεσουαρ για κινητο)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=JQPNNJMnH9I]NEW from IFA 2013: Cyber-shot QX10, QX100 Lens-style Cameras for smartphone photographers - YouTube[/ame]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.