Jump to content

Recommended Posts

Οχι Νικο δεν ηταν του Νεκτάριου, ηταν του Στάθη απο phototeam, μιλάμε για όλο τον εξοπλισμό του! D800E , 24-70 , 14-24 , 70-200 vr2 , φίλτρα lee και άλλα,

άπλα τραγικό...

Παιδιά ασφαλιστικές εδώ έχουν και annual traveler Που σημαίνει πως κάλλιστα το παρουσιάζεις πως και καλά ήσουν Ελλάδα.

Ψάξτε το γιατί τέτοια σκηνικά είναι πολύ στενάχωρα.

Θα το κοιτάξω Κλεισθένη..

Τώρα που το θυμήθηκα Νικο... τον Νεκτάριο τον έκλεψαν και αυτόν πρόσφατα, μπήκαν στο σπίτι του και του πήραν d60 και κάτι compact .

Μπααα, άμα θέλω να κάνω τέτοιο εφέ, λέω να το κάνω ψηφιακά.

EDIT: Μάλλον τα σχόλια εννοούσες, που είναι όλα τα λεφτά!!!! Χαχαχα!

oh boy...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=75JXUzthxcY]NAB : RED Digital Cinema unveils The RED DRAGON 6K Sensor - YouTube[/ame]

D3200 + 18-105 + 32gb class10 ordered στα 599 για την κοπέλα μ.

btw μονο σε ενα μαγαζι μας το αφησαν 599 ( βαζοντας την μνημη αντι για την τσάντα)

thanks! απο amdigitalphoto.gr
Και εγώ από αυτόν την πείρα όταν βγήκε 830 (d3200+15-55vr+55-200vr+τσαντα+καρτα 16gb) οι άλλες προσφορές που είχα ήταν πάνω από 870

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά offtopic.

Σάββατο πετάω με ryanair, το εισιτήριο αναφέρει ΜΙΑ χειραποσκευή 10 κιλών. Μπορώ να περάσω το checkin έχοντας την μηχανή στο λαιμό ή θα φάω άκυρο;;;;

Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών

Αυστηρά ορίζεται σε μία (1) η χειραποσκευή που επιτρέπεται να μεταφέρουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Ryanair. Το μέγιστο βάρος της χειραποσκευής είναι τα 10 κιλά και οι επιτρεπόμενες διαστάσεις 55εκ. x 40εκ. x 20εκ.

Αν την έχεις στον λαιμό δεν νομίζω να μπορούν να σου πουν τίποτα, απλά προσοχή με την χειροαποσκευή γιατί αν είναι 56 εκατοστά η ακμή αντί 55 μπορεί και να σου κάνουν μανούρα. Όπως και αν είναι 10 κιλά και 12 γραμμάρια.

αυτο εντάξει , θα βρω κατάλληλη βαλίτσα. Απλά η μηχανή με το φακό ειναι 1,3 κιλό περιπου αν μπορώ να το γλυτώσω θα ναι καλά ( βέβαια η βαλίτσα δε θα ειναι 10 κιλά, γυρω στα 6-7 θα το παλέψω)

στο λαιμό δεν επιτρέπεται

ειδικά με ryanair

μόνο αν είσαι πολύ τυχερός

σίγουρα όμως μπορείς να φορέσεις όσες μπλούζες θές :upside:

Το λάστιχο στο zoom ring του 24-70 έχει αρχίσει να λασκάρει μου φαινεται.

Καμια ιδέα για το πόσο κοστίζει η αλλαγή του ;

[MENTION=4802]PetrosD[/MENTION]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.