Jump to content

Recommended Posts

:T:

οι δύο πρώτες 2,8, η τρίτη φ/10 και η τέταρτη φ/14 (το λέει στα εξιφς)

καλούλης δείχνει :D

Δε ξερω απο ποιοτητα τι εχει ανεβασει γτ τις ανεβασα απο το κινητο μεσω εφαρμογης στο φωτομπακετ και δε ξερω τι και πως...

Βackup...οχι αστεια..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Y-6EQo6it7Y]Chase Jarvis TECH: Complete Workflow for Photo and Video - YouTube[/ame]

Μέχρι 160Ε τι τρίποδο προτείνεται ;

Είδα κάνα δυο φαίνονται αρκετά καλά ,από καταστήματα θα προτιμούσα από Θεσσαλονίκη.

1)Cullmann

2)Benro

Photovision 2013

Και ναι αύριο το πρωί πριν χαράξει ο ήλιος ξεκινάμε από Κατερίνη 5 άτομα για να δούμε τι νέο παίζει !!

και ερωτω.....αξιζει τοσο πολυ η εκθεση για να ερθει καποιος ειτε απο Πατρα η ακοομα χειροτερα απο Κατερινη ;;

Άμα θέλεις να δοκιμάσεις πράγματα πχ φακούς πριν τους αγοράσεις ναι αξίζει μπορείς να πειράξεις τα πάντα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα J

(edited)

(Το 'χω κάνει και με 500άρη και 600άρη f/4)

Πρέπει να ήταν το 2000 ή κάπου εκεί.

Nikon2003_zps35e699cf.jpg

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
(edited)

παιζει να ειναι απο τις λιγες φορες* που εχει χαμογελασει τοσο

εντιτ : *ξεχασα να το γραψω :p

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

13 χρονια και δεν εχεις αλλαξει καθολου ?? :p(απο τις φωτο που βλεπω κατα καιρους)

Αν βρηκες κανενα μαγικο φιλτρο δωστο και σε μας..:p

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω dslr. ειμαι αναμεσα στις d3100 d3200 kai d5100. πια μου προτεινετε? οι 2 τελευταιες ειναι περιπου στην ιδια τιμη (με τον 18-55vr). εχω ασχολιθει ελαχιστα με slr και τοτε ηταν στο auto.

επεισης αξιζει να ψαχνω για μεταχειρισμενη?

ευχαριστω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.