Jump to content

Recommended Posts

wut???

Tι πισωπλατο χτυπημα ηταν αυτο??

εδιτ

παντως αν καποιος μοιραζει 800αρες εκει που ειστε ..κρατηστε και μια για μενα :p

Παμε δυνατα :magic::magic:

Θα γινει σε λιγο καιρο το Topic"Περι Φωτογραφικων μηχανων Nikon,Περι φακων Nikon και αξεσουαρ Nikon.

ομως το πρόβλημα μου παραμένει........για να παιξεις με τόσα κουμπια πρεπει να ξερεις φλάουτο:rolleyes:

Από φακούς τι πήρες Σάκη; Τα κουμπιά συνήθεια είναι.. μετά δε θα τα αλλάζεις :D Επίσης, πήρες απλή ή Ε;

απλή πήρα εδω η Ε έχει κοντα στο 1000αρικο παραπάνω...........εναν 50αρι 1.4 πήρα,μόλις μπορεσω θα παω για 24-70 και 70-200 φ4 κλασικα δηλ.εάν δω ότι δεν αντεχω το χρηματικό τότε 28 1.8 και 70-200 φ4.....δεν μπορω να δουλεψω χωρίς 70-200....

ΜΕΓΕΙΕΣ!!

Έλα η 800αρες να ρέουν!!!

Νίκο, σου έχω παραγγείλει ένα μεγάλο ώμο να κλαις! :shout::):)

Σάκη όπως έχω πει και σε Άγγελο (αν και είσαι μακριά), απο 22/12 θα είμαι Αθήνα, και έχω 24-70 αν θες να παίξεις!

Αν προσέξεις να μην κοπείς από την οξύτητα στον δίνω ;)

Ευχαριστω αλλα πολύ δυσκολα να κατεβω......σε πιστευω ειναι πρωτη προτεραιοτητα σε νορμαλ ζουμ,δεν προκειται δηλ να παιξει κατι άλλο...

να πώ ότι δεν την πήρα γιατι με περιόριζε η μκ2.......απλώς βρεθηκα κάπως να χρειάζομαι καινούργια κάμερα,οπότε δεν νομιζω οτι χρειάστηκε να το σκεφτω πολύ για πια να πάρω....

Έτσι όπως τα έχει κανει η κανον με τις τιμές δεν ειχα αλλη επιλογή.....

να πώ ότι δεν την πήρα γιατι με περιόριζε η μκ2.......απλώς βρεθηκα κάπως να χρειάζομαι καινούργια κάμερα,οπότε δεν νομιζω οτι χρειάστηκε να το σκεφτω πολύ για πια να πάρω....

Έτσι όπως τα έχει κανει η νίκον με την D800 δεν ειχα αλλη επιλογή.....

FIXED

(edited)

Μαμώ μαμώ μαμώ..

Επίσης εδώ Ρουμανία από Δευτέρα η D600 έχει έκπτωση και μαζί δίνουν και δώρο ένα SB-700. Για τον f4 δεν κόβουν τίποτα. ~1320 βγαίνει.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

post-4655-1416076883,3372_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία από racer
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.