Jump to content

Recommended Posts

Από το ένα άκρο στο άλλο..

Δεν είναι ότι δεν θα με βολέψει..είναι ότι δεν θα τον χρησιμοποιώ αρκετά , σύμφωνα με αυτά που κάνω..Γενικά τον έχω δει από παλιά..και είναι από τις πιο "τίμιες" επιλογές σε wide FF.

Εννοείται κάνεις την τράμπα, με την προϋπόθεση ότι είναι καλό κομμάτι και ότι σε ενδιαφέρει αυτό το εύρος.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Τοσο μπανανα ο 100-400?

Προσωπικά μια χαρά τον βρίσκω..απλά δεν τον χρησιμοποιώ.. πολλά λεφτά για να κάθονται και να δουλεύονται κάθε WRC και άλλες 2-3 περιπτώσεις το χρόνο.. Μια χαρά γρήγορο μοτεράκι έχει ... κομπλέ είναι

Κρίμα. Πολύ κρίμα. Και πιο πολύ κρίμα, που δεν έχει η NIKON έναν όχι πολύ ακριβό 400άρη της προκοπής εκτός από τον Ai-S 400/3.5 IF-ED, ο οποίος έχει χειροκίνητη εστίαση.

πολύ καλός ο 100-400. Αν μου περίσσευαν τα λεφτά θα τον τσίμπαγα από προχθές, αλλά κατηραμένη κρίση

έλα ρε; ένα χιλιάρικο θέλει για να πάρεις όλη τη σειρά της νίκον; το ξέραμε ότι είναι γτπ οι φακοί της, αλλά τόσο πολύ;

από εκεί και πέρα, προφανώς έχασες το νόημα του ποστ μου. Για τα λεφτά του (το 1 χιλιάρικο που λέγαμε) είναι τρελό bargain.

Ε ναι ρε, ο αλλος εχει 2.000, αν αυτός έχει 1.300 θα πουλήσει δίχως αύριο.

Ειδικά αν είναι καλός στο φ4

τι ωωω μωρε...εφοσων εχει 70-200 2.8 τι βγαζει φ4 ;

μονο για την τιμη ;

Τι λες μωρέ; Έχουν πολλή διαφορά σε μέγεθος/βάρος/τιμή, την ίδια ποιότητα (οι Canon τουλάχιστον, και ο f4 IS L είναι απλά uber) και αν δε σε νοιάζει το 2.8, πολύ απλά παίρνεις τον f4.

00ZWnT-410299584.jpg

σε νοιαζει το βαρος θες να μου πεις οταν σκας για τοσα λεφτα ;

Για ερασιτεχνικη χρηση να το δεχτω.Αλλα ναι 70-200 2.8 η τπτ :)

και μη ξαναλεμε τα ιδια...το 2.8 μπορει να σου σωσει καποιες φωτογραφιες.

Βεβαια φοβαμαι την στιγμη που θα ξυπνησει ο Νικολας και δει αυτα τα μηνυματα..

(edited)

:D

αφου ξερεις και τη συνεχεια ...τι να ποσταρω πια:p

E ναι...αφου πηραμε μηχανη που θα μας ξελασπωσει με το 25Κ ισο..ας εχουμε και ενα στοπ στο διαφραγμα ακομα μιας και στο ππ μετα απο 2-3 στοπ δεν μπορεις να το φερεις .

http://betterfamilyphotos.blogspot.gr/2012/09/nikon-d600-high-iso-noise-comparisons.html

Έγινε επεξεργασία από ΝTG

Αν έχει καλή τιμή και είναι αντίστοιχο ξυράφι των Canon στο f4 παίζει να αξίζει τρελά πάντως...

Αν έχει καλή τιμή και είναι αντίστοιχο ξυράφι των Canon στο f4 παίζει να αξίζει τρελά πάντως...

αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα..:D

Πονταρω στο οτι θα ειναι τουλαχιστον εφαμιλλος αν οχι καλυτερος απο τον F4 is με καλυτερο VR και θα χαλαστειτε απο την τιμη των ~1300Ε :p

Σε αυτή την τιμη θα μου βγει κάτω απο 1κ με τιμολογιο που εγώ προσωπικά ΔΕΝ θα χαλαστώ καθόλου :D

Aν τώρα τον φέρουν στα 1600, με τον 2.8 στα 1.999, ναι τότε δεν έχει νόημα...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.