Jump to content

Recommended Posts

Από όλους τους παραπάνω πρώτη επιλογή για εμένα είναι ο 11-16.

Βέβαια άμα πέσεις σε καλό 10-20 όπως ήταν του Ιασωνα πάλι ευχαριστημενος θα μείνεις;)

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Να στε καλα παιδες θα αρχισω την ερευνα για Tokina μιας και διαβασα καλα πραγματα! Οσο με δελεαζει ο 11-16 τοσο με σκοτωνει η τιμη του!

Έχω τον 11-16 και ειναι απλά φανταστικός... Και σε FF οταν πάω καποια στιγμή, θα τον κρατήσω για prime :D

Από όλους τους παραπάνω πρώτη επιλογή για εμένα είναι ο 11-16.

Αυτό μόνο , τέλοc.

Ρε παιδια, αφου ειναι εντελως εκτος budget ο 11-16. Εγω παντως ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ απο sigma 10-20, και ο γομαρις και ο lvl1 το ιδιο νομιζω.

Εγώ δεν ήμουν.

To οτι εσύ έπεσες στην περίπτωση ρε αγορίνα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και καλό φακός.

Δεν καιγομαι για τα 2mm του Sigma ιδιαιτερα και φυσικα θα προσπαθησω να τους δοκιμασω και τους 2 πανω στη μηχανη πριν την αγορα:shifty:

Χειρότερες από Ελλάδα πιστεύω.. Δες αυτές τις 2 ενδεικτικά. (Είναι με τον 28άρη). Η σημερινή ισοτιμία lei-€ είναι 0.219. Για τον 85άρη που ρώτησα δεν κάνει καν έκπτωση στην αναγραφόμενη τιμή, γιατί είναι ήδη χαμηλή..

ATA_3186.jpg

ATA_3185.jpg

d4 πανάκριβη, εκτός αν είναι με φακό η τιμή. 1 χιλιάρικο (σε ευρώ μιλάω) πιο κάτω έχει στην Ελβετία. Αν πάρεις και το ΦΠΑ πίσω πάει στα 4250.

tokina at-x 116 pro dx f2.8 aps-c

Έχει κανείς άποψη γιαυτόν ? Ξέρω ότι θα δουλέψει και σε fullframe στα 15-16mm

Μου τον δίνει ένας ανταλλαγή + χρήματα για τον 100-400 μου..

Λέει ότι τον έχει χρησιμοποιήσει 2 φορές..

ΒΤW είναι για canon ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.