Jump to content

Recommended Posts

το 1.61 ύψος που δείνει είναι WITH column extended.

Οπότε δύσκολο το βράδυ να βγει καλή φωτό εκτός και αν δε φυσάει καθόλου.

Στο 1.45 θα είναι οκ πάντως!

το κολωνακι δε το σηκωνεις ποτε:p

Πολλα πραματα με ελαχιστα λεφτα σπανια γινονται..

για ρίχτε καμια καλή πρόταση για κάρτα cf 8-16GB με όσο το δυνατόν καλύτερο λόγο απόδοσης/τιμής :)

δεν ειναι λίγο επίφοβο το ebay; έχεις κάποιον αξιόπιστο πωλητή να μου προτείνεις ;

είχα βρει ίδιες τιμές και στο e-shop, δεν ξω αν εχει ακομα. εγω παντως απο ebay ειχα παρει. κοιτα rate και σε ποσους εχει πουλησει.

sandisk 16gb 30mb/s και lexar 300x 8gb. Ικανοποιημένος και από τις δύο, η lexar είναι λίγο πιο γρήγορη με την D200, δεν έχω udma card reader για να δώσουν το 100% όμως.

Τι σε παραξενεύει .. ??

Πριν λίγο καιρό βγάλανε καινούριο firmware για την canon 5d Mark II, ενώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει στην αγορά την Mark III...

Αυτό λέει πολλά για το πόσο σε σέβεται σαν πελάτη και όχι σαν αγελάδα..

Eχω το μικροτερο μοντελο..(και σε γβ και σε ταχυτητα).

Μια χαρα δουλευει..εδω και ..4-5 χρονια.

Αν επαιρνα παντως θα δοκιμαζα εδω ...

SANDISK EXTREME [COMPACT FLASH] CF 16GB 32G 400X 60MB/SEC | eBay

αν οχι σε καποια 30αρα sandisk..για λιγο πιο φτηνα.

btw..

[ame]http://www.amazon.co.uk/Kingston-16GB-266X-Compact-Flash/dp/B001FO4QHI/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1340970335&sr=8-9[/ame]

10 ευρω κατω ή αλλιως 40% πιο φτηνα:p

ας το βαλω εδω

HitchcockZoom_Micael_Reynaud.gif

Το γνωστο κινιματογραφικο κολπο: προχωροντας στο θεμα ξεζουμαρεις

Δεν νομίζω αυτός να την βγάλει καθαρή με 200 ευρώ :D

Το παιδί πάντως είναι μια χαρά, εχτές που έκανα μια φωτογράφηση, και πάει Αμστερναμ τα επόμενα 2 ΣΚ για το fashion week, να δούμε και εκεί τι λέει :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.