Jump to content

Recommended Posts

Ε αν την έχει ακούσει το μοτέρ είναι 250 που ειναι το μαξ που πάει.

Μετά ίσως να θέλει realignment? στα κρύσταλα? θα δείξει η νεκροψία! εγώ του είπα έτσι και αλλιώς, πως μέχρι 10 ευρώ θα του δώσω για την επισκευή!! :D

με manual focus ο φακος δειχνει να δουλευει σωστα ή παλι ειναι αλλου για αλλου??

(edited)

αλλου και αλλου εδειχνε μεσω live view αλλα χωρις ιδιαιτερη προσοχη.Δλδ βαζω ενα σημαντικο ποσοστο λαθους απο εμας για manual focusing

οποτε δε σου απαντω με σιγουρια

οσο για την μηχανη.

με 200Ε εχει καθαρισει

recalibration για fine tuning

ccd cleaning

αλλαγη μαγνησιου 2 planes (+ κοστος για εσωτερικα λαστιχακια)

η μηχανη επειδη ειναι καινουργια θα παραγγειλουν αυριο τα parts και σε 10μερες ερχονται και μια μερα εργασια

μακαρι να πανε ολα καλα με την μηχανη και με τον φακο(δε προλαβα να παω.ηρθα ελλαδα και παλι ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΡΕΧΩ)

Έγινε επεξεργασία από GoMaR

βρίσκω φανταστικό τον τρόπο που στηρίζει κάθετα την μηχανή και ψήνομαι να πάρω ένα για την d300 !

εχεις δοκιμάσεις λήψη μεγάλης διαρκείας με βαρύ φακό (όπως ο 300άρης) και με τη μηχανή στο τρίποδο κάθετα ; τα σπάει λέμε:p

Μα και να το είχα δοκιμάσει, θα είχα βιδώσει το τρίποδο πάνω στο φακό και θα είχα περιστρέψει το :pleasantry:περιστρεφόμενο tripod collar:pleasantry: για κάθετη λήψη! Απλά.

με το δικό μου τρίποδο τουλάχιστον δεν ειναι πάντα αποδοτικό αυτό. και επίσης είναι και ανάλογα το φακό. αν δεν έχει tripod mount ; ;)

Btw, ποιο τρίποδο/κεφαλή έχεις ;

Ένα του πωπού, ανάξιο αναφοράς και άλλο ένα χειρότερο.

Χεβ γιου έβερ σήν ε παπαράκι γουίθ τρίποδο;

:rofl:

στην αγγελία που έχω βάλει για τον 100-400L μου,

μου έστειλε ένας για ανταλλαγή με τον sigma 50-500mm.

και διαφορά να μου πληρώσει.

Τον έχει δουλέψει κανείς? ξέρει τίποτα?

Από οικονομικά τι να ζητήσω?

είναι και αυτουνού σε παρόμοια κατάσταση με τον δικό μου, καλή δλδ.

Τον θέλει κανείς από εδώ να του τον κάνω πάσα να πάρω τα λεφτά για να πάρω κάναν άλλο φακό ? :rofl:

διαλογος με τσακναριδη

-Παρουσιαζει προβλημα ο φακος.

-ναι θυμαμαι απο το τηλεφωνο που μου ειπατε.αλλα φαινεται μια χαρα τωρα(το δοκιμαζε σε d100)

-ε μπορει να βγαλει προβλημα μετα απο μιση ωρα φωτογραφισης

-Δλδ να φωτογραφιζω για μιση ωρα ;

-Ναι

Δλδ τι επρεπε να του πω εγω στην ερωτηση ;

ειναι οι αρμοδιοι ρε γμτ μου..εχουν τα μηχανηματα.Τους λεμε την συμπεριφορα και μας ρωτανε ΤΙ να κανουν ; ΕΜΕΙΣ θα τους πουμε ; απο οτι φαινεται ναι..

Θα έπρεπε σιγουρα να μην πέφτεις με τον φακό κάτω!!

Αλλά όπως είπαμε, να τον δεσει και να τον λύσει μέχρι να το δει. Λεφτά δεν θα (μου) πάρει? :D

τότε δεν είναι βαρύς

Ο af-s 24-70 παντως με το βαρος του τη παιρνει κατω τη μηχανη. Ειναι τελειως υποκειμενικο αυτο που λες βασικα :p

Sent from my Galaxy Note using Tapatalk

Ελπίζω μόνο να μην είναι από τους χμμ-περίσσεψε-βιδούλα/μεμβράνη/ελατήριο/κλπ τύπους :/

σε κανενα φωτογραφαδικο δεν στον παιρνουν/αλλαζουν??

Δεν ρώτησα..γιατί σκέφτηκα ότι θα μου πουν τιμή χώμα.. οπότε λέω άστο καλύτερα.

Υπάρχει κάποιο προς βόρεια προάστια να ρωτήσω? Ή κέντρο μόνο ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.