Jump to content

Recommended Posts

Ποσα raw γεμιζουν 1 γιγα? (25? :p)

ανάλογα τα MP

η d5000 (12MP) κάθε raw είναι 10MB κάνε πραξούλες να βρεις :p

Νομίζω είναι 75-105 Μέγα / 1

Αλλά θα πρέπει να μας πει ο Ιάσονας!

Εγώ την πλήρωσα αυτός την χαίρετε!

Σαν παντρεμένη μπίατς!!!

~40 ειναι ενα φυσιολογικο raw..

ετοιμασε και ενα eyefinity με ενα ματσο οθονες γιατι θα πηξεις στο scrollarisma..(ή θα βλεπεις το 12-15%):p

ρε...

γιατι ολοι οι canonakides εχουν το συνηθειο να ζητανε raw ?

40ΜΒ ειναι το raw.

τα λεμε παω δουλεια

btw ενα σοτ στα 25600 με NR απο μενα και οχι της μηχανης

25600NR-1.jpg

Καλορίζικη Dolly! Από τις προδιαγραφές της και δείγματα που έχω δει μοιάζει σαν το επόμενο σώμα μου! Πώς γίνεται να της βάλω χέρι για καμιά δοκιμή;

Παιδιά οτι θέλετε για δοκιμές και ιστορίες μιλάτε με την γραμματέα μου το Γομάρι που έχει και την μηχανή :D

Εγώ μέχρι την άλλη Παρασκευή δεν έχω λεγειν στην μηχανή μου. :p

Καλορίζικη φίλε [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] :D

να ρωτήξω... για σκανάρισμα φιλμ αρνητικών, υπάρχει κάποια σίγουρη λύση; βλέπω αυτό στα 150 που σκανάρει και φωτογραφίες ION PICS 2 PC - - E-SHOP.GR

κι αυτό που ειναι κανονικό σκαννερ και σκαναρει και φιλμ EPSON PERFECTION V500 PHOTO - - E-SHOP.GR

για σκανάρισμα φιλμ αρνητικών, υπάρχει κάποια σίγουρη λύση; βλέπω αυτό στα 150 που σκανάρει και φωτογραφίες ION PICS 2 PC - - E-SHOP.GR

κι αυτό που ειναι κανονικό σκαννερ και σκαναρει και φιλμ EPSON PERFECTION V500 PHOTO - - E-SHOP.GR

Σκεπτικισμός. :hmm:

εγώ πήρα το V330 τις προάλλες και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος :)

Για ανέβασε κάνα φούλ μεγέθους σκανάρισμα κάπου και δώσε το λινκ στο λαό να κρίνει μόνος του. Επίσης, το φακό κράτα τον, η θέα από το σπίτι μου είναι αισχρή, πολλή υγρασία και νέφος. Και νύχτα με τα φώτα του βγάλτο!

(edited)

θα ανεβάσω σύντομα as you asked sir

Έβγαλα και κάποιες νυχτερινές. Δεν ενθουσιάστηκα βέβαια, και ο καιρός δεν βοηθούσε καθόλου, αλλά με λίγες διορθώσεις θα έρθουν καλύτερα μάλλον. Βασικά έφτασα σχετικά αργά οπότε δεν πρόλαβα καλό φως (αν και νομίζω οι νυχτερινές έχουν και περισσότερο ενδιαφέρον). Εν τω μεταξύ μέχρι να πάω είχε γυρίσει για κάποιο λόγο και έτσι το φωτογράφισα από πριμα αναγκαστικά. Δεν πειράζει...Αν δεν φύγει αύριο ίσως ξαναπάω (αν και δύσκολο)

Ρε συ αυτό που σου είπα στο τηλέφωνο το είδα και μετά. Με το TC 1.6x δεν δουλεύει το AF για κάποιο λόγο ούτε με τον 80-200 μου ούτε με τον 300άρη σου. :hmm:

Έγινε επεξεργασία από hayabusa
(edited)

Οι ρυθμίσεις της μηχανής φταίνε. Βάλτα στη D200 (τα έβαλες; .)

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

Γιατί το TC-16A είναι modded για να κάνει AF και να αναφέρει μέγιστο διάφραγμα 4. Μαμά παίζει μόνο σε F4-5 και D1-1x-(1κτλ)-2-2x ίσως και D3-3x-4

Ξέρω γω με το μπ@@ρδ@λ@ σου;:p:p:p

i-πέτατο!

Μάλλον βάλε αυτό που σου είπα, επιλογή διαφράγματος από το δαχτυλίδι του φακού και όχι από το sub-command dial.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.