Jump to content

Recommended Posts

μιας και τα έφτυσε η compact που είχαμε σκέφτηκα η καινούργια να είναι και αδιάβροχη για το καλοκαίρι

οπότε λέω να πάρω την FUJIFILM FINEPIX XP30 ή OLYMPUS TG-310 ?

Panasonic Lumix DMC-TS3 :dance3:

(edited)
Panasonic Lumix DMC-TS3 :dance3:

ωραία αλλά πότε βγαίνει και πόσο

εδιτ

τα ελληνικά μαγαζιά τον ύπνο του δικαίου

edit

312 εuro η καρδιά μου λιτότητα είπαμε

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

απ'οτι βλέπω, έξω κυκλοφορεί ήδη[ame=http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Panasonic+Lumix+DMC-TS3&x=0&y=0]Amazon.co.uk: Panasonic Lumix DMC-TS3[/ame]

πριν καιρο την ειχε μια προσφορά εδω

165€ για μια φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix FT3, με κάμερα 12.1MP, αδιάβροχη στα 12 μ., με ενσωματωμένο GPS και 3D Mode, freeze-proof μέχρι τους -10 βαθμούς C, από το ηλεκτρονικό κατάστημα InTheBox (τι άλλο να ζητήσει κανείς!),

ηταν καλη ευκαιρια.

η FT4 ειναι ανανεωμενο μοντελακι και ειναι αυτο εδω

θα κοιταξω κατι πιο φθηνο που ζήτησε ο φιλος να δω τι μπορω να βρω με ενα καλο λογο τιμης απόδοσης.

απ τα λιγα που ξερω για τα νερα :p ειναι οτι δεν κρατανε πολλα καλοκαιρια εαν τις πλατσουριζεις στο νερο συνεχως :p

υπαρχει και κατι τετοιο'>Panasonic DMC-FT4EB-A Rugged Compact Camera - Blue 2.7: Amazon.co.uk: Electronics

οχι πληρως συσχετισμένο με το θεμα αλλα ας το βαλω να έχουμε μια ιδέα.'>Amazon.co.uk: waterproof case

μάλλον θα κλείσω για την Fujifilm Finepix XP 50 (που τραβάει Fhd) και δεν μ@μιέται :p

λόγο κόστους να πάρω και μερικές καρτούλες (SDHC)

Όντως ήταν καλή ευκαιρία, αλλά ευτυχώς που κρατήθηκα και δεν αγόρασα...

Ακόμα θα την περιμένουν αυτοί που παράγγειλαν!

Δείτε εδώ τι τράβηξαν...

:hang3:

MyMemory 32GB Micro SD (SDHC) Card with USB Reader - Class 10 £19.49 - Free Delivery

τσαμπα ειναι οι μνημες τι κοστους sdhc μας λες τωρα.. :p

κανει αρκετα συχνα και σε ποιο επώνυμες μνήμες κατι τετοιες προσφορες, αυτη ειναι η προσφατη

όχι για τις κάρτες αλλά γενικά σαν σύνολο μιλάω , με 210ευρώ έχω καθαρίσει ενω άμα πάω στην ft3 300+ euria

Πήρα τηλ και η τιμή ισχύει, αν ενδιαφέρεται κάποιος

Sony A 850 Body

Τιμή: 1000.00 €

Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε 1 μέρες

πρεπει να προσεχουμε κ εδω.

σε ολες τις μεγαλες προσφορες ειναι οποιος προλαβει προλαβε απαξ και εξαντληθουν τα τεμαχια :confused: και μετα :wall: και μετα :shout: και μετα :fist::triniti: και μετα :innocent:

καλημέρα και χρόνια πολλά,

παιδιά μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον macro φακό για την D90

θα αφορά κυρίως φωτογράφιση λουλουδιών και αντε και κανένα έντομο.

επειδή οι Νικον φακοί μ φαίνονται αρκετά ακριβούτσικοι, υπάρχει κανένας αξιολογος σε 3rd party ;:)

και ο σιγμα 105mm 2.8 ειναι απίστευτα οξύς (αυτόν έχω εγώ). απλά είναι και πολύ αργός (και αρκετά θορυβώδης). αλλά ποιοτικά ειναι ξυράφι.

(edited)

Δεν είναι macro αυτός.. Αν σε ενδιαφέρει η μεγάλη μεγέθυνση δες τον 90άρη Tamron.

Αν θες κάτι οικονομικό και πραγματικά macro, δες τον 40άρη Micro της Nikon.

Έγινε επεξεργασία από racer
έχουμε άποψη γι αυτόν;

| , ,

(μιας και ειναι αρκετα οικονομικός)

αυτόν τον είχα ( τι περίεργο ε ; :p) για ένα φεγγάρι. γενικά συμπαθητικούλης ήταν. δεν ειναι ομως true macro. δηλαδή δεν θα σου προσφέρει 1:1 μεγέθυνση όπως οι άλλοι που αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά 1:2 αν θυμάμαι καλά (ή και ακόμη λιγότερο)

Από οξύτητα προσωπικά δεν θα έμπαινε καν στην διαδικασία να τον συγκρίνω με τον 100άρη που σου είπα παραπάνω ή τον tamron.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.