Jump to content

Recommended Posts

(edited)

For better or for worse, είναι στο Pre-Order και επίσημα η 800άρα.

Και καλά (αν δεν φάμε πλημμύρες, τυφώνες, και δεν ξέρω τι άλλο) αρχές Μάρτη έχει ντελίβερι!!

Η απλή όχι η Ε.

Τιμή τελική δεν ξέρω ακόμα.

@NTG, [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=4091]angel_f[/MENTION] [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] ετοιμαστείτε να παίξουμε!

Έγινε επεξεργασία από Dolly
For better or for worse, είναι στο Pre-Order και επίσημα η 800άρα.

Και καλά (αν δεν φάμε πλημμύρες, τυφώνες, και δεν ξέρω τι άλλο) αρχές Μάρτη έχει ντελίβερι!!

Η απλή όχι η Ε.

Τιμή τελική δεν ξέρω ακόμα.

@NTG, [MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=4091]angel_f[/MENTION] [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] ετοιμαστείτε να παίξουμε!

εγώ στην στην απ'έξω ρε άθλιε, έτσι ; :p

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7SiUPNQ3pfg]First Looks: Olympus OM-D E-M5 Micro Four Thirds Mirrorless Camera - YouTube[/ame]

για all around φακό τι ειναι καλύτερα;

Tamron Lens SP AF 17-50mm F/2.8 XR Di-II VC LD Aspherical

ή Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM

τείνω στον sigma πιο πολυ, μ προτεινε κι ο busa, εχει και καλύτερο μακρο

sigma θα τον έπερνα μόνο για τη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τον tamron.

o tamron είναι αρκετά καλύτερος.

Θα έπαιρνα τον απλό Tamron, ο VC είναι χειρότερος οπτικά. Τον Sigma ίσως να τον προτιμούσα για all around, έχει ταχύτερο AF και 20mm παραπάνω στο άνω άκρο. Εγώ πήρα τον Tamron πάντως και δεν το μετάνιωσα.

Ο nikon πιστεύω ζητάει πολλά γι αυτό που δίνει! μαλλον στον σιγμα θα καταλήξω, o tamron που λες εχεις κανα λινκ απο ελληνικο φωτομαγαζο να τον δω.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.