Jump to content

Recommended Posts

Δε θα με χάλαγε το μοτεράκι του και το πλαστικό με τις επαφές για το σώμα και ίσως η πλακέτα με τα ηλεκτρονικά και η μοντούρα....

είχε ποστάρει ο Άγγελος μάλλον έναν οδηγό quick n dirty

για Canon 400D

καλά θυμάμαι?

μπορεί να παίξει επανάληψη του λινκ?

ψάχνω κάτι με ένα φίλο, δεν άλλαξα στρατόπεδο :innocent:

μπα αυτός είναι ψαράς δεν τα πειράζει τα firmware

μπορεί και να θυμάμαι λάθος

ήταν ένας compact οδηγός της μηχανής όχι ο εργοστασιακός τες πα

κάτι σαν του σύντομους οδηγούς του ken για τις nikon.

το chdk στην ουσια ειναι ενα προγραμμα που τρεχει extra απο το firmware και εχει low level access στις λειτουργιες. Αν βγαλεις την καρτα μνημης δεν υπαρχει ιχνος στη μηχανη.

μήπως κάποιο καλό παιδάκι μπορεί να μου δώσε ένα λινκ στο ebay με αντάπτορα από ΟΜ σε σε άρμοση Nikon;

Δεν ξέρω, ίσως κάνω κάτι λάθος (ή δεν υπάρχουν τέτοιοι αντάπτορες τι να πω) αλλά όσες φορές έψαξα και με όσα κριτήρια δοκίμασα πάντα μου έβγαζε αντάπτορες για την ανάποδη δουλειά (Nikon--> OM)

ναι ε; κρίμα...

Υπάρχει κάποια κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και δεν φτιάχνονται τέτοιοι, ξέρει καποιος; (Πέτρο ακους; :p )

Άμα σου πω θα βρεις αντάπτορα ; :p

Έναν 135mm f2.8 βασικα, για δοκιμή αλλά και οτιδήποτε καλό κάτσει πιθανόν στο μέλλον :)

δεν τον θέλω "τόσο". κυρίως από περιέργεια για να δοκιμάσω αυτόν που ανέφερα. αλλά γενικά, ναι, υπάρχουν top φακοί ΟΜ οπότε δεν θα με χάλαγε να επεκτείνω λίγο την γκάμα των φακών μου κάποια στιγμή και προς τα εκεί.

να το ξαναπώ γιατί μάλλον δεν τα πιάνεις :p

τον συγκεκριμένο δεν τον θέλω τίποτα, απλά να τον δοκιμάσω μια που τον έχω (προσωρινά) στα χέρια μου. Το ανταπτοράκι είναι που θα ήθελα αν υπήρχε

Κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω; :hehe:

(edited)

Πωπω, δεν μπορεί να λείψει κανείς ένα απόγευμα και χάνει όλο το πανηγύρι.

Απ' ότι βλέπω δεν υπάρχουν οδηγίες για αντάπτορα. Όμως κάποιος λέει ότι μπορείς να ξεβιδώσεις τη μοντούρα OM και να βάλεις NIKON. Έχω μια μοντούρα NIKON για δοκιμές. Μπορούμε να δοκιμάσουμε. Επίσης αν χρειαστεί να τρυπήσουμε τη μοντούρα μου για να ταιριάξουν οι βίδες, δεκτό.

Βασικά, έχουν και αντάπτορες.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.