Jump to content

Recommended Posts

εχω μια ζενιθ και εναν 100αρη για πορτρετα...μη με κανετε να ψαχνω αποθηκες τωρα...παρατηστε με:p

ααα μην αρχιζεις και συ με canon να ριχνεις ποστ για την d7000..Την σιχαθηκα κιολας!!!:p

Για οσους δεν ειδαν πως ξεκιναει..

"DISCLAIMER! You should take this post with a grain of salt. It’s mostly a mental exercise. There is no D7000 for me to test yet so this is all speculation based on nothing more than Nikon news releases, web sites and PR info"

εχω μια ζενιθ και εναν 100αρη για πορτρετα...μη με κανετε να ψαχνω αποθηκες τωρα...παρατηστε με:p

Ξεκίνα ψάξιμο.

έχω και Om10 με 50αρη,28αρη, 135, 70 150 διαλέχτε

Καλό κομμάτι. Ξεσκόνισέ τα και περίμενε το σύνθημα.

Έχω μία Yashica DLR και μία Pentax MX με ένα 35mm. Άμα ψήνεστε και είμαι εδώ κανονίστε το :)

Ξεκίνα ψάξιμο.

Καλό κομμάτι. Ξεσκόνισέ τα και περίμενε το σύνθημα.

οι φακοί είνα πάνω στην Ε1 οπότε είναι τζετ και η μηχανή στο ραφάκι μου

:dance3

οι φακοί είνα πάνω στην Ε1 οπότε είναι τζετ και η μηχανή στο ραφάκι μου

:dance3

για τον Ιάσωνα και την αποθήκη του πήγαιναν τα περί ψαξίματος νομίζω :p

για τον Ιάσωνα και την αποθήκη του πήγαιναν τα περί ψαξίματος νομίζω :p

Καλά ξαναδιαβάσε και έλα να περάσεις το μάθημα :p

• Like 2

Yashica TLR νομίζω ήθελες να πεις, η οποία παίρνει φιλμ 6x6, οπότε δε ξέρω αν μπορεί να συμμετάσχει...:nuke::whistling:nono::sorry:

Ναι είναι Two (ή μήπως Twin?) Lens Reflex, όχι Dio (δύο) που το είχα στο μυαλό μου :hehe:

@NTG, την δικιά μου Pentax λες; Είναι αυτή, την είχα βάλει πριν πολύ καιρό:

DSC_0071.jpg

DSC_0078_sep.jpg

Πάει πακέτο και με ένα τέτοιο :p

41FweHDAG3L._SL500_AA300_.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.