Jump to content

Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ

Recommended Posts

Sorry αν θεωρηθει αστεια ερωτηση, αλλα λεω να την κανω. Μιας και ειμαι εξωτερικο και ψαχνω γενικα για φωτογραφικη ωστε να ανεβω απο τις απλες compact που χρησιμοποιω εδω και χρονια, ποιο μοντελο θα προτεινατε για καποιον που θα τη χρησιμοποιει στο auto κυριως.

Καποια στυλ canon g10-g15?

Ευχαριστω πολυ

Καποια στυλ canon g10-g15?

Ευχαριστω πολυ

G10 εχω και εχω να ασχοληθω καιρο με τη σειρα g αλλα θα σου πρότεινα να δεις και Mirrorless (νομίζω η g σειρά τα τελευταια της μοντελα ειναι τέτοιες) Δες και sony nex

Πάρε μια mirrorless ( π.χ. Nikon 1 J1 ).

Πάντως, είτε πάρεις μια mirrorless είτε entry-level DSLR ( π.χ. D3100, 1100D ) 2 modes μάθε ( δεν είναι τίποτα, απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο ), Aperture Priority & Shutter Priority.

Σχεδόν το ίδιο εύκολο και γρήγορο με το Auto είναι.

1 εβδομάδα παιχνίδι και θα είσαι μια χαρά.

nikon 1(αν το μεγεθος ενοχλει) ,olympus epm1 ,sony nex 3n(μη ξεχασεις να εχει και ν στο τελος..υπαρχει και χωρις) με τον 16-50 ή 5n (πιο ακριβη) ,5R ,F3..

canon G ...(ακομα και την "μεγαλη"¨g1x) στα λεφτα που εχουν οχι..

px..δε ξερω που εισαι εξωτερικο αλλα δυσκολα βρισκεις κατι καλυτερο απο αυτο [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BHXVU6M/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=photo[/ame]

σε συνδιασμο με το μικρο μεγεθος.

Έγινε επεξεργασία από ΝTG

nikon 1(αν το μεγεθος ενοχλει) ,olympus epm1 ,sony nex 3n(μη ξεχασεις να εχει και ν στο τελος..υπαρχει και χωρις) με τον 16-50 ή 5n (πιο ακριβη) ,5R ,F3..

canon G ...(ακομα και την "μεγαλη"¨g1x) στα λεφτα που εχουν οχι..

px..δε ξερω που εισαι εξωτερικο αλλα δυσκολα βρισκεις κατι καλυτερο απο αυτο Sony NEX3NL Interchangeable Lens Camera - Black: Amazon.co.uk: Camera & Photo

σε συνδιασμο με το μικρο μεγεθος.

Πρακτικά η ΝΕΧ δεν είναι καλύτερη λόγω APSC?

Οι mirrorless απο οτι ειδα ειναι compact body με μεγαλο φακο ε;

Κοιταζα προς dslr, 3100-3200-1100-600 πολυ μπερδεμα.

Αξιζει να παω προς τα κει εστω και με εναν απλο φακο; Θα μπορεσω να βγαλω καμια φωτογραφια της προκοπης χωρις να νερω τις 1000 ρυθμισεις που εχουν; :p

Καμια που να εχει wifi αξιζει;

nikon d5100 με τον 18-105 ειναι η καλυτερη λυση αν μπορεις να στραφεις εκει.

Αλλιως και με την nex 3n μια χαρα θα εισαι και δε παιζει να σε ενοχλησει το μεγεθος

DSCF3057.jpg?112fb9

[MENTION=9931]soulclaimer[/MENTION]

γενικα και αοριστα δυσκολα το λες για το μεγεθος.Στη προκειμενη περιπτωση παντως ναι ..αλλα σε αυτο το "ναι" συμβαλλουν και αλλα πραματα.

Όταν το ανοίγω για να πάω στην τελευταία μη αναγνωσμενη απάντηση πάει σε μια σελίδα που δεν υπάρχει ή στην τελευταία απάντηση, πιο κάτω από όσο πρέπει. Και στο tapatalk και στο desktop το έχω παρατηρήσει νομίζω.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

post-4655-1416077633,4061_thumb.jpg

ξερεις τι σημαινει διαφραγμα ; ξερεις τι σημαινει 1stop φωτεινοτητας ; Ξερεις ποια η διαφορα απο F2.8 σε F4 στην πραξη ;

η θες να ακουσεις τον φιλο σου με τους πολλους φακους και οχι εμας που σου φωναζουμε καιρο τωρα να μην παρεις ;

πραγματικα θα σκεφτω σοβαρα να σε ξαναβοηθησω στο μελλον.Γιατι νιωθω οτι απο το ενα μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν

Το διάφραγμα είναι αυτό που ανοίγει και κλέινει.. Οσο πιο κλειστό τόσο πιο λίγο φως όσο πιο πολύ τοσο πιο πολύ φως.. Και το 2.8 είναι ανοιχτο και το 22 είναι το πιο κλειστό.. (Αναλόγος τα Lens)

Το 1stop σήμαινει το Exposure της εικονας πόσο πιο φωτεινη να είναι η εικόνα..

Τώρα 2.8 και το 4 όχι γιατί δεν έχω 2.8 :p

Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρουμε κάτι..

Να πάρουμε τον Tamron ναι η όχι..

Τώρα άμα είναι ηθικό η πρέπον πάρω τον Tamron είναι άλλο θέμα :hehe:

Eγώ θέλω να μας πεις γιατι πρέπει να πάρεις κατι.

Είναι απλά τα πράγματα θέλουμε να ξοδευτούμε.. Η θα πάρουμε κάτι για την κάμερα ή για το PC εγώ τα ρίχνω στην κάμερα.. γιατί για το PC μπορώ και αργότερα γιατί περιμένουμε ακόμα τι θα βγεί..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.