Jump to content



Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ


Recommended Posts

Παιδιά ασφαλιστικές εδώ έχουν και annual traveler Που σημαίνει πως κάλλιστα το παρουσιάζεις πως και καλά ήσουν Ελλάδα.

Ψάξτε το γιατί τέτοια σκηνικά είναι πολύ στενάχωρα.

Link to comment
Share on other sites

thanks! απο amdigitalphoto.gr
Και εγώ από αυτόν την πείρα όταν βγήκε 830 (d3200+15-55vr+55-200vr+τσαντα+καρτα 16gb) οι άλλες προσφορές που είχα ήταν πάνω από 870
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να ρωτήσω κάτι σχετικά offtopic.

Σάββατο πετάω με ryanair, το εισιτήριο αναφέρει ΜΙΑ χειραποσκευή 10 κιλών. Μπορώ να περάσω το checkin έχοντας την μηχανή στο λαιμό ή θα φάω άκυρο;;;;

Επιτρεπόμενα όρια χειραποσκευών

Αυστηρά ορίζεται σε μία (1) η χειραποσκευή που επιτρέπεται να μεταφέρουν οι επιβάτες που ταξιδεύουν με Ryanair. Το μέγιστο βάρος της χειραποσκευής είναι τα 10 κιλά και οι επιτρεπόμενες διαστάσεις 55εκ. x 40εκ. x 20εκ.

Link to comment
Share on other sites

Αν την έχεις στον λαιμό δεν νομίζω να μπορούν να σου πουν τίποτα, απλά προσοχή με την χειροαποσκευή γιατί αν είναι 56 εκατοστά η ακμή αντί 55 μπορεί και να σου κάνουν μανούρα. Όπως και αν είναι 10 κιλά και 12 γραμμάρια.

Link to comment
Share on other sites

αυτο εντάξει , θα βρω κατάλληλη βαλίτσα. Απλά η μηχανή με το φακό ειναι 1,3 κιλό περιπου αν μπορώ να το γλυτώσω θα ναι καλά ( βέβαια η βαλίτσα δε θα ειναι 10 κιλά, γυρω στα 6-7 θα το παλέψω)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.