Jump to content

Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ

Recommended Posts

Ο nikon πιστεύω ζητάει πολλά γι αυτό που δίνει! μαλλον στον σιγμα θα καταλήξω, o tamron που λες εχεις κανα λινκ απο ελληνικο φωτομαγαζο να τον δω.

εκεί πάμε σε υποκειμενικά κριτήρια

αλλά όντως δεν είναι φθηνός φακός

πάντως με τα iso να εξελίσσονται τόσο πολύ στις νέες μηχανές, δεν θα κοιτούσα τόσο τη φωτεινότητα του φακού, όσο το εύρος του όπως και την ποιότητα εικόνας

στον σιγμα θα πάω απ οτι φαινεται :) παρέα μ εναν 50αρι 1.8D

Fotomarket-Magrizos-Μαγρίζος-Φωτογραφικά - Φακοί :: Sigma :: For Nikon :: Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM for Nikon

αυτός ειναι ετσι ; βγαινει και σ αλλες εκδόσεις;

ναι γνωριζω οτι επεσα σε αισθητηρα. το σωμα της D5100 δε βολευε και πολυ, λιγα κουμπια, απουσια focus motor, και περιμενω και το SB900...

με μικρη διαφορά πηρα την d300s με 7.000 κλικς εντος εγγυησης.

Μεγάλο upgrade σε πολλούς τομείς, ετοιμάσου για πολύ ψάξιμο, αλλά με το καλό να την χαρείς! μια χαρά ντιλ είναι αφού είναι πρακτικά καινούργια.

Αν και τώρα δεν ξέρω αν θα την έπαιρνα (λόγο timing, οχι γιατι είναι "παλιά" και άλλες εξυπνάδες)

Θα δεις μεγάλη διαφορά, και προσωπικά το βιντεο είναι στα φρύδια μου

Kαλορίζικη φίλε, και καλά πειράματα ;)

[MENTION=4655]racer[/MENTION] : Στην πράξη, αφήνοντας στην άκρη τα θεωρητικά νούμερα κλπ, πόση διαφορά πιστεύεις ότι θα δει σε πραγματικές συνθήκες προς το χειρότερο από την 5100;

Κατά τη γνώμη μου έκανε αναβάθμιση και πολύ καλή μαλιστα.

PS [MENTION=83]lefteriz[/MENTION] : Σχετικά με αυτό που με ρώτησες, έχω ένα τέτοιο grip εδώ και 2+ χρόνια στην d300 μου και δουλεύει άψογα και με όλες τις λειτουργίες που προσφέρει το αυθεντικό :)

New Vertical Battery Grip Pack For Nikon D300 D300s D700 as MB-D10 EN-EL4 PB007 | eBay

Έγινε επεξεργασία από hayabusa

στον σιγμα θα πάω απ οτι φαινεται :) παρέα μ εναν 50αρι 1.8D

Fotomarket-Magrizos-Μαγρίζος-Φωτογραφικά - Φακοί :: Sigma :: For Nikon :: Sigma 17-70mm F2.8-4 DC Macro OS HSM for Nikon

αυτός ειναι ετσι ; βγαινει και σ αλλες εκδόσεις;

Καλορίζικη η μηχανή :T:

Θα πρότεινα τον 50mm Af-s 1.8G αντί για τον D !

Seven 50mm prime lenses for Nikon F-mount compared by Cary Jordan | Nikon Rumors

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.