Jump to content



Περί φωτογραφικών μηχανών, φακών και λοιπών αξεσουάρ


Recommended Posts

H Canon όμως δίνει manual από την 550D, με τον ίδιο αισθητήρα με την 7D και χωρίς να κόβει κάποιο framerate, πχ 720 @ 50 ώστε να σε ωθήσει σε κάτι ανώτερο. Δε θυμάμαι αν έδινε manual και στην 500D.

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω..??..γυρνα το σε canon..η παρε την δ7000.

Λιγο πιο πανω παιζει σε λεφτα..σε αντιθεση με την 7δ ..που ειναι πιο πανω ακομα..(σε λεφτα)...μιας και αναμεσα μεσολαβει η 60d....

Link to comment
Share on other sites

Πρόβλημα δεν είναι, αλλά αν θες να βάλεις στο timeline του Premiere πχ υλικό και από άλλη κάμερα, πρέπει να είναι και αυτή σε 24p και περιορίζεσαι. Επίσης δε μπορείς να κάνεις slow motion τραβώντας στα 50p και μειώνοντας το στα 25.

Το real time aperture γιατί το θες; Σε ενοχλεί που πρέπει να βγεις από το LV για να αλλάξεις;

Link to comment
Share on other sites

άρα θες 60p όχι 30...:p

ναι είναι ενοχλητικό... τί να το κάνω αν βγω και ξαναμπώ? δε γυρίζω ταινίες να κόβω σκηνές... όχι ότι είναι κ απαραίτητο από την άλλη... απλά είναι χαζό...

PS (και δεν έχω δει να το λένε πουθενά) δεν είναι ανάγκη να ξαναβγείς... αλλάζεις το διάφραγμα και βγάζεις μια φωτό όσο είσαι στο LV και γυρνάει στο νέο διάφραγμα... (εμμέσως βγαίνεις αλλά u get the point)

Έγινε επεξεργασία από Voudas
Link to comment
Share on other sites

Πού έγραψα για 30; :p

Αυτό που λες με το διάφραγμα λογικά είναι τεχνικά αδύνατον να γίνει γιατί ελέγχεται από το διακοπτάκι. Η ΝΕΧ πχ που έχει 100% ηλεκτρονική μοντούρα κάνει αυτό που λες, και υποθέτω ότι το ίδιο γίνεται και με τις Canon (για EF μοντούρα πάντα).

Link to comment
Share on other sites

Τι σας λέει αυτός ο τρίποδας+κεφαλή για 100 γιούρια. Δε σκέφτομαι να δωσω παραπάνω και αυτό τυχαία το βρήκα. Μου φάνηκε αρκετά στιβαρό στο μαγαζί. Θα κάτσει d200+17-55 πάνω, χωρίς να αποκλείω κάποιο 70-200 στο κοντινό μέλλον.

Slik Pro 500DX Tripod with 3-Way Pan/Tilt Head

Link to comment
Share on other sites

ζυγιζει 2 μιση κιλα μοναχουλι του και "κραταει" ~4.5

Νομιζω οτι παιζουν καλυτερα τριποδακια...

(το 100ευρω με δυσκολευει λιγουλακι...αλλα ok..ενα 20αρικο πανω πρεπει να το εχεις)

edit

δυσκολευτηκα λιγο αλλα βρηκα ενα benro με 98 λιρες

(βαρος 1.66Kg ,μεγιστο φορτιο 6 κιλα)

http://cgi.ebay.co.uk/BENRO-Luxurious-TRIPOD-A-550FBH1-Aluminium-Tripod-Kit-/320627726872?pt=UK_Tripods_Monopods&hash=item4aa6e6da18

Έγινε επεξεργασία από ΝTG
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.