Jump to content



System Restore σε UNR 9.10


Sapelas

Recommended Posts

Καλή Χρονιά κ από εμένα παιδια.. μετά από καιρό αναγκάστηκα να αποχωριστώ τα Linpus (έχω το Aspire one 110L) και να πάω σε Ubuntu netbook remix για να κάνω την δουλειά μου.. Το θέμα τώρα είναι το εξής μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω backup στο σύστημά μου κ να έχω την δυνατότητα να κάνω restore από το bootscreen (Πρίν φορτώσουν τα ubuntu?) Με τα linpus από το blogspot του macles είχα βρεί κάτι σχετικό... τώρα όμως?

Να πώ εδώ ότι προσωρινά έχω το Sbackup που το πρότεινε κ το ubuntu forum αλλά από εκεί κ πέρα όλα γίνονται σε γραφικό περιβάλλον κ δεν εξασφαλίζουνε επαναφορά σε κάποιο "fatal" System Error. Πέρα από αυτό αν δεν υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος πείτε μου ποιους φακέλουςνα βάλω το Sbackup να μου διατηρεί ενημερωμένους- bacup ώστε να μπορώ να διασφαλίσω την καλή λειτουργία του συστήματος.. Ενημερώνω εδώ ότι έχω στο σύστημα μόνιμα καρτούλα sd 8Gb οπότε κ το backup εκεί δεν αποτελεί πρόβλημα σε εμένα.. άλλα αρχεία - έγγραφα κτλ. δεν έχω στο σύστημα ούτε πρόκειται να βάλω οπότε δεν με απασχολεί backup μετά το /home.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά, ελπίζω να μη σας κούρασα.

Φιλικά

Π.Σαπέλας

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.