Jump to content

Προβλημα με Mushkin σε Gigabyte GA-MA785GM-US2H

MadBrainiac

Recommended Posts

Τελευταία μέρα της περσινής μας χρονιάς και τελευταία ώρα του καταστήματος στην Μεταμόρφωση τσίμπισα ενα σετάκι 2x2Gb Mushkin 5-5-5-12.

Πάω σπιτάκι χαρούμενος οτι θα μπορέσω επιτέλους να ξεφύγω απο τις Dominator 2x1Gb για να ξεμπουκώσει λίγο το μηχάνημα αλλά που τέτοια τύχη.

Βγάζω τις Dominator, κουμπώνω την πρώτη Mushkin τπτ. Βγάζω και κουμπώνω την δεύτερη πάλι no POST. Ρε τη τρέλα μου λέω τι γίνεται. Ξανακουμπώνω την Dominator, POST.

Είναι δυνατόν δυο dead Μushkin? Το άλλο περίεργο είναι οτι τα παιδιά στο Πλαίσιο είχαν το σετάκι με ένα άλλο στικεράκι πάνω υπάρχει περίπτωση να είναι απο επιστροφή και να ξαναβρήκαν το δρόμο τους πάνω στο ράφι? Δεν θα είχαν τεστάρει τις μνήμες λογικά εάν είχε γίνει κάτι τέτοιο??

Θα πάω Δευτέρα πρωί να τις δώσω για να τις τσεκάρουν αλλά μου έκανε εντύπωση που και οι δύο μνήμες δεν μπορούσαν να ποστάρουν στην εν λόγω μητρική. Και ειδικά Mushkin.

Έχει γίνει αυτό και μάλιστα το σκηνικό ήταν ως εξής:

Παλιά πήρα κάτι μνήμες....δυστυχώς .DOA.....Τις επιστρέφω με κάποιο γνωστό και μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά ότι απο το βιτρινάκι τις έβγαλαν.....αποτέλεσμα τις έβαλα πρόβλημα .... πρόβλημα....κάνω ένα έτσι και κοιτάζω απο κάτω το κουτάκι...έγραφε DOA.Τεσπα το 3ο σετ βγήκε καλό.Τυχαίνει πάντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.