Jason Ιανουάριος 2, 2010 Author #21 Ιανουάριος 2, 2010 Παντως Jason πιστευω οτι θα υπαρχει προβλημα με το airflow, στο κατα τ'αλλα ΑΨΟΓΟ project σου.Εχεις εναν μικρο fan να εισαγει κρυο αερα μονο, χωρις εξοδο διαφυγης του ζεστου αερα απο πουθενα. Μπορεις να ανοιξεις μικρες τρυπες στην οροφη του κουτιου (2-3mm.) στα σημεια που θελεις, ωστε να γινεται κυκλωμα αλλα να ψυξεις ελαφρως τα αντιστοιχα σημεια. Αισθητικα δεν νομιζω να χασεις τιποτα.... Για παραδειγμα. Επισης αναγκαιο πιστευω οτι ειναι και ενα αντιστοιχο fan-ακι απεναντι απο το cpu, μιας που δεν παιρνει φρεσκο αερα απο πουθενα. Εκει εχεις χωρο και για εναν 60mm., που μπορει να μπει και εσωτερικα με σιτα μπροστα του. Ολα αυτα τα λεω γιατι ουσιαστικα το mobo εχει χωρισει τον κυλινδρο στα δυο, με μονο το μισο να ψυχεται... Ενταξει....ισως να ειμαι και λιγο ''ψειρας'', αλλα ετσι το βλεπω.... Για μένα δεν είσαι ψείρας γιατί και εγώ όταν κάνω κάτι thhelw να είναι στην εντέλεια ΟΛΑ. Για τις τρύπες μάλλον θα γίνουν πάνω. στο κάτω του κουτιού θα τοποθετηθεί ένα fan να βγάζει αέρα κάτω.. οποτε θα μπαίνει από πάνω και θα βγαίνει ο ζεστός αέρας από κάτω έτσι θα βοηθήσει και πολύ την "ψιχτρα" του cpu να μην ζεσταίνεται τόσο. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις έτσι και αλλιώς το project το ανέβασα όχι μονο για να μου πείτε μπράβο αλλα και να μου κάνετε παρατηρήσεις όπως οι δικιές σου.
dimitris_s Ιανουάριος 2, 2010 #22 Ιανουάριος 2, 2010 Beertender compatible... lmao.. Συγχαρητήρια φίλε, πολυ καλή δουλειά.
cptkoulis Ιανουάριος 2, 2010 #23 Ιανουάριος 2, 2010 Πολυ ωραια δουλεια!Απομενει να παρεις ενα beertender,για να ειναι διαρκως δροσερο το pc σου(χωρις fans) ή νσ στησεις στο εσωτερικο ενα κυκλωμα ...beercooling
schumifer Ιανουάριος 3, 2010 #25 Ιανουάριος 3, 2010 Φίλε μου φανταστικό το εγχείρημα.My 2 bits.Δοκίμασες να βάλει το σκληρό παράλληλα με τη μητρική , απ' την άλλη μεριά του τροφοδοτικού? Εκεί που είναι τώρα έχει κόψει τελείως το ρεύμα αέρα κάτω από τη μητρική.Εάν μπορέσεις να το τροποποιήσεις έτσι τότε θα πρότεινα να δημιουργήσεις δύο παράλληλα ρεύματα αέρα εκατέρωθεν της μητρικής: δύο ανεμιστήρια στην οροφή και αντίστοιχες τρύπες, κοπή σε οριζόντιο επίπεδο τμημάτων του κατώτερου τμήματος του περιβλήματος. Έτσι πατάει κανονικά η μπύρα σου στο γραφείο σου και θα φαίνεται πιο beer compatible η κατάσταση , μιας και ίσως να "ξενίσει" μία heineken με πόδια ...!!!:big_boss:Αν μέσα σε όλα αυτά έχεις τη δυνατότητα, σκέψου αν θες την τρελή σκόνη που θα μπαίνει από κάτω και δες αν θα σε συμφέρει μακροπρόθεσμα να ορίσεις προς τα κάτω το ρεύματα αέρος.Επιπλέον, και λόγω του project του Lakis μήπως θα μπορούσες το μαύρο backplate να το κάνεις διάφανο? (plexi???)Led ίσως να πηγαίνει πανέμορφα στον τόνο του i (heineken), αν τελικά θες να βάλεις και κάνα power .Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για το σωλήνα που έβγαζε κανονικά την μπύρα?Πάντως, πολύ πρωτότυπος φίλε μουΜπράβο
ManolisX Ιανουάριος 3, 2010 #26 Ιανουάριος 3, 2010 Pw Pw Pw...Wow ta panta ola!!Sorry paidia den ginotan na grafw greek den kserw giati kati epa8e to pc..
Jason Ιανουάριος 3, 2010 Author #27 Ιανουάριος 3, 2010 Φίλε μου φανταστικό το εγχείρημα.My 2 bits.Δοκίμασες να βάλει το σκληρό παράλληλα με τη μητρική , απ' την άλλη μεριά του τροφοδοτικού? Εκεί που είναι τώρα έχει κόψει τελείως το ρεύμα αέρα κάτω από τη μητρική.Εάν μπορέσεις να το τροποποιήσεις έτσι τότε θα πρότεινα να δημιουργήσεις δύο παράλληλα ρεύματα αέρα εκατέρωθεν της μητρικής: δύο ανεμιστήρια στην οροφή και αντίστοιχες τρύπες, κοπή σε οριζόντιο επίπεδο τμημάτων του κατώτερου τμήματος του περιβλήματος. Έτσι πατάει κανονικά η μπύρα σου στο γραφείο σου και θα φαίνεται πιο beer compatible η κατάσταση , μιας και ίσως να "ξενίσει" μία heineken με πόδια ...!!!:big_boss:Αν μέσα σε όλα αυτά έχεις τη δυνατότητα, σκέψου αν θες την τρελή σκόνη που θα μπαίνει από κάτω και δες αν θα σε συμφέρει μακροπρόθεσμα να ορίσεις προς τα κάτω το ρεύματα αέρος.Επιπλέον, και λόγω του project του Lakis μήπως θα μπορούσες το μαύρο backplate να το κάνεις διάφανο? (plexi???)Led ίσως να πηγαίνει πανέμορφα στον τόνο του i (heineken), αν τελικά θες να βάλεις και κάνα power .Αν έχει κανείς καμιά ιδέα για το σωλήνα που έβγαζε κανονικά την μπύρα?Πάντως, πολύ πρωτότυπος φίλε μουΜπράβοΟ σκληρός μου δεν ήθελα να ήταν μόνικα κάθετα για αυτό και τον έβαλα οριζόντια..Πίσω από τον σκληρό και εκεί που βρίσκετε το τροφοδοτικό είναι μια χαρά από θερμοκρασία.Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται στον επεξεργαστή και στο chipset. Οποτε θα βάλω έναν ανεμιστήρα η πάνω η κάτω.Θα δω που μαρέσει καλύτερα και από την αντίστοιχη πλευρά θα ανοίξω κάποιες τρύπες η κάποιο κομμάτι για να γίνετε ροή αέρα.:wassat:
GoMaR Ιανουάριος 3, 2010 #29 Ιανουάριος 3, 2010 ενα μπραβο και απο μενα..πολυ ωραιο προτζεκτ.πανεξυπνη ιδεα και σωστη υλοποιηση
schumifer Ιανουάριος 3, 2010 #30 Ιανουάριος 3, 2010 ΟΚ παλικάρι, απλά ο σκληρός δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα όπως και να τον έχεις, κάθετα ή οριζόντια. Του κάνει ακριβώς το ίδιο. Θα στο επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι
Nephiλiμ Ιανουάριος 3, 2010 #31 Ιανουάριος 3, 2010 Jason κοιτα μηπως στριμωξεις τιποτα fans απο scythe που ειναι 1cm αντι αυτο που χεις τωρα και εξεχει.Δινοντας λιγο υψος - με ποδαρακια ή οτι αλλο θελεις,και τις τρυπες πανω που σου προτειναν θα χεις μια (πιστευω) καλυτερη ροη αερα.Τα ανεμιστηρακια που σου ειπαν ειναι διαθεσιμα και στην Ελλαδα.
Spyrious Ιανουάριος 3, 2010 #32 Ιανουάριος 3, 2010 Όμορφο κουτάκι.Δες και ενας άλλος το έκανε πριν κάμποσο καιρό.http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=166123&highlight=heineken
Lakisss Ιανουάριος 3, 2010 #33 Ιανουάριος 3, 2010 Όμορφο κουτάκι.Δες και ενας άλλος το έκανε πριν κάμποσο καιρό.http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=166123&highlight=heineken Tι ειναι ακριβως αυτο που χρησιμοποιησε?
Spyrious Ιανουάριος 3, 2010 #35 Ιανουάριος 3, 2010 Είναι mini itx psu.¨Εχω και εγώ στο κατεβαστήρι τέτοιο παρόμοιο.http://www.mini-itx.com/store/?c=10
Jason Ιανουάριος 3, 2010 Author #38 Ιανουάριος 3, 2010 Όμορφο κουτάκι.Δες και ενας άλλος το έκανε πριν κάμποσο καιρό.http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=166123&highlight=heineken Τσαπατσούλης for ever? Αλήθεια αυτό το project δεν το είχα προσέξει ποτε Από μυαλό m την έβγαλα την ιδέα.. τέλος πάντων σκεφτόμουν και εγώ να βάλω led στην άκρη που έβγαζε την μπίρα αλλα λέω ντάξ θα είναι πολύ κίτς. Και τροφοδοτικό δεν έβαλε μέσα.. έβαλε από τον μετατροπέα του 24pin και το έδωσε έξω με pico psu. Jason κοιτα μηπως στριμωξεις τιποτα fans απο scythe που ειναι 1cm αντι αυτο που χεις τωρα και εξεχει.Δινοντας λιγο υψος - με ποδαρακια ή οτι αλλο θελεις,και τις τρυπες πανω που σου προτειναν θα χεις μια (πιστευω) καλυτερη ροη αερα. Τα ανεμιστηρακια που σου ειπαν ειναι διαθεσιμα και στην Ελλαδα. Αυτό με τα ανεμιστηράκια θα το κάνω και θα postάρω στην συνεχεια. Ακόμα δεν έχω τελειώσει γιατί όσο το βλέπω μου μπαίνουν κιάλες ιδέες στο μυαλό Οποτε αύριο απόγευμα θα το λύσω όλο πάλι :hehe:
Lakisss Ιανουάριος 3, 2010 #39 Ιανουάριος 3, 2010 Δεν παιρνεις μου φαινεται κανα τετοιο να κανεις δουλεια? http://img697.imageshack.us/img697/6082/18072008031.jpg Παιρνει και ψυγειο μεσα.....:whistle2:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.