Jump to content

Προταση για πολυμηχανημα 4in1

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια.

Σαν πρωτη αγορα του 2010 θα ηθελα να παρω ενα πολυμηχανημα 4 in 1. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ;

Δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο την ποιοτητα ουτε απο την ταχυτητα εκτυπωσης. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει και fax. Αν ειναι και canon ακομη καλυτερα. Budget μεχρι 100ευρω.

Την Δευτερα υπαρχει αυτη η προσφορα : http://www.aldi.gr/gr/html/offers/offers_on_monday_04012010.htm . Τον εχει κανεις να μου πει αν αξιζει ;

Δες μία αυτόν ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ INKJET LEXMARK X5070

Κατευχαριστημένοι 2 που τον έχουν πάρει. Εκτός από εκτυπωτής/scanner/φαξ/αντιγραφικό έχει και τηλεφωνική συσκευή επάνω !!

Έτυχε να εκτυπώσω με lexmark και το μονο που μπορώ να πω ειναι οτι τα μηχανήματα ειναι παναθλια...

Αθλιο και αργο scanning, 2 μελάνια μόνο και αθλια αναπαραγωγή χρωμάτων...

Καλύτερα να παρεις κάποιο hp που λεει ο λογος παρα αυτο

Θα πρότεινα και τον 6500 της hp http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/Inkjet-MFP/HP-6500-Inkjet-Multifuctional.htm .

Το μαύρο μελάνι(το XL) που κοστίζει 25 ευρώ πάνω κάτω βγάζει περίπου 1000 σελίδες.Οπότε από οικονομικής άποψης είναι...τούμπανο:victory: και από χαρακτηριστικά δεν υπολοίπεται των άλλων μηχανημάτων.Το μόνο που δεν έχει είναι ενσωματωμένη τηλεφωνική συσκευή.Το κόστος του 6500 είναι 140-150 ευρώ.Ελπίζω να βοήθησα.

εγω εχω το canon mx310 4-1 και ειμαι φοβερα ικανοποιημενος .Το ειχα παρει 99 ευρω απο πλαισιο πριν 1 χρονο περιπου.Οποτε πιστευω το mx320 απο aldi και με βαση την τιμη ειναι πολυ καλη προσφορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.