lefteris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2003 Η ψύξη πέτυχε! Ο υπολογιστής δουλεύει; :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 18, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 Μπαμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Νοέμβριος 18, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 Μεχρι να εξατμιστεί ο dry ice (ξηρός πάγος ?!) θα δουλεύει.. μετά όλη η υγρασία θα λιώσει με πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα Sis 655 δεν έιναι αυτό το board ? (άσχετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris Νοέμβριος 18, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 LOL!!! Όντως -sPi- το επικίνδυνο είναι να κλείσεις την ψύξη τώρα.Δεν έχω ιδέα τί μητρική είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 18, 2003 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 Asus με rimm φαινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 18, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 Αυτή η Φωτογραφία παρεπιπτόντως είναι 2 χρονών.... την έχω στα back up , επίσης για ερώτηση, αν το σβίσει και ξεραθεί, ποιος ο λόγος να μην δουλέψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Νοέμβριος 18, 2003 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk Αυτή η Φωτογραφία παρεπιπτόντως είναι 2 χρονών.... την έχω στα back up , επίσης για ερώτηση, αν το σβίσει και ξεραθεί, ποιος ο λόγος να μην δουλέψει? δικια σου ειναι?λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 19, 2003 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2003 Όχι, απλά την είχα σταμπάρει κάπου και την έιχα σώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillyVan Νοέμβριος 23, 2003 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2003 απλα γυρνας το board αναποδα και το βαζεις πανω σε καλοριφερ ολο το βραδυ.χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.