freestyler7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2010 Καλή χρονιά σε όλους.Έχω 2+ χρόνια περίπου που ψάχτηκα και αγόρασα τελικά ακουστικά, ενισχυτές κτλ. (σχετικό thread).Αφού δεν ικανοποιήθηκα από το αποτέλεσμα λοιπόν σε αναλογία με το ποσό που διέθεσα, πούλησα τον Corda Cantate ενισχυτή μου τελικά (να πω την αλήθεια δεν τον είχα δοκιμάσει στο high gain αλλά ούτε και σαν amp only που ήταν το δυνατό του σημείο. Tον χρησιμοποιούσα πακέτο με το μέτριο dac του) και σειρά είχαν να πουληθούν και τα ακουστικά μου Sennheiser HD-650.Καθώς πήρα νέο υπολογιστή όμως και δεν μπορούσα να κάνω την παλιά μου creative audigy ls να λειτουργήσει στην P5Q μητρική (...) αναγκαστικά πήρα νέα κάρτα ήχου Asus Xonar D1. (δεν μπορώ να σχολιάσω την ενσωματωμένη realtek χωρίς να φάει report το post)Καθώς λοιπόν έψαχνα να "διώξω" και τα ακουστικά μου, τα δοκίμασα για πλάκα στην D1 και έπαιζαν συμπαθητικά.Σίγουρα με τίποτα ούτε στο μισό των δυνατοτήτων τους αλλά αρκετά ώστε να μου μπει το μικρόβιο ξανά και να ψήνομαι να τους "βγάλω" κάποιο παραπάνω potential που ξέρω οτι έχουν, αλλά αυτή την φορά ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.Έτσι λοιπόν ψήθηκα να αγοράσω μια Asus essence st (και να παίξει καμιά αλλαγή op-amp αργότερα) αλλά δεν θέλω να το ρισκάσω πάλι και να κλαίω τα λεφτά μου ξανά.Οπότε αν κάποιος μένει στο Ηράκλειο ας μου στείλει παρακαλώ κάποιο μήνυμα να βρεθούμε αν μπορεί για να ακούσω με τα δικά μου αυτιά τον συνδυασμό αυτόν. (δεν θέλω άλλες τυφλές αγορές βασισμένες σε απόψεις άλλων πάνω σε κάποιο τόσο υποκειμενικό θέμα)Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ενδιαφερθεί.Υ.Γ.: δεν ξέρω αν είναι αυτήν η σωστή κατηγορία που έβαλα το thread. Σκεφτόμουν να το βάλω και στο offtopic μήπως το δουν πιο πολλοί αν συμφωνούν και οι mods.Δυστυχώς στην ελλάδα δεν μπορείς να ακούσεις πουθενά ακριβά ακουστικά και τους αντίστοιχους amps / dacs κτλ ή νά έχουμε καποιο σοβαρό return policy για να μπορούμε να δοκιμάζουμε κάποια προϊόντα και να τα επιστρέφουμε κρατώντας αυτό που μας ενδιαφέρει τελικά, (φανταστείτε να έπαιρνα την κάρτα από e-shop και μετά από λίγες μέρες να προσπαθούσα να την επιστρέψω γιατί δεν με ικανοποιούσε.) οπότε αναγκάζομαι και στρέφομαι σε αυτήν την λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.