hammerd79 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 Παιδες καλησπερα και καλη χρονια με ακομα ποιο πολλα GHz !!εχω την EVGA 780i SLI FTW εδω και κανα 3μηνο...απο την αρχη εκανε ενα περιεργο τσιτσιρισμα στην πανω αριστερη γωνια κοντα στην 4πινη τροφοδοσια..δεν εδωσα και μεγαλη σημασια μεχρι που αλλαξα ολα τα φανακια για να τα κανω ολα silent.. (συνολο 5 fan)αυτο που καταλαβα σχετικα με το τσιτσιρισμα κατα την αλλαγη των fan, ειναι πως οταν βαζω οποιοδηποτε φανακιστην θεση για northbridge fan, αμεσως ξεκινα και το τσιτσιρισμα !!ειχε κανενας παρομοια εμπειρια ?ειναι βλαβη του board ?δοκιμασα και after-market φανακια καθως και το φανακι της μητρικης σε ολες τις αλλες θεσεις του board..ολα οκ !μονο οταν βαζω φανακι στην NB-FAN ξεκιναει και το τσιτσιρισμα !στο Πλαισιο απο οπου και το πηρα μου ειπαν πως καποιο πυκνωτακι η mosfet ειναι ετοιμο να τα παιξει και αν διαπιστωσουν κατι τετοιο θα γινει αντικατασταση...Η μητρικη κατα τα αλλα παιζει κανονικοτατα...
skate Ιανουάριος 1, 2010 #2 Ιανουάριος 1, 2010 καλή χρονιά και σε σένα φίλε μου!έχω ακούσει όντως και γώ μία ένα παρόμοιο περιστατικό αλλά σε άλλη θέση για ανεμιστηράκι..όντως μετά από λίγο καιρό εκείνο το κυκλωματάκι για το φαν κάηκε κ πήγε για αντικατάσταση... το λιγότερο -1 φαν στο κουτί σου.. θα σ πρότεινα να πείσεις τους τεχνικούς από το πλαίσιο (αν είσαι και τακτικός πελάτης τότε νομίζω πως είναι πιο εύκολα τα πράγματα..) πως είναι ελλατωματική κ να στην αλλάξουν..
hammerd79 Ιανουάριος 2, 2010 Author #3 Ιανουάριος 2, 2010 οκ μαν...εχω ηδη μιλησει με τεχνικο πλαισιου και μου ειπαν το ιδιο οτι κατι παει να γινει..απο δευτερα εχει παει πισω..ευχαριστω..
ian Ιανουάριος 2, 2010 #5 Ιανουάριος 2, 2010 καλησπερα και καλη χρονια πληροφοριακα και μονο να σου πω πως ειχα την evga 750ι η οποια ειχε και αυτη ανεμιστηρακι για northbridge,οποιοδηποτε και αν δοκιμασα εκανε αυτο το σπαστικο σφυριγματακι τοσο ωστε να σου σπαει τα νευρα,η μητρικη παρεδωσε πνευμα μετα απο 1,5 μηνα και εγινε αντικατασταση με την evga 780i ftw(ταυλωμενος γαρ για sli) η οποια συνεχισε αυτο τον ωραιο ηχο για τον οποιο αναφερεσε και παρεδωσε πνευμα και αυτη λιγο πιο συντομα,20 μερες μετα.Ετσι εγκατελειψα την ιδεα του sli ,ειχα αγανακτησει ειναι η αληθεια.Κουραγιο λογικα καμια στιγμη θα κλαταρει
hammerd79 Ιανουάριος 3, 2010 Author #6 Ιανουάριος 3, 2010 ωραια...καλα που μου το ειπες φιλε ! αμα ειναι να ζητησω καμια p45 η καμια καλη x38 αμα εχουν για αντικατασταση... και γω εχω αγανακτησει με τα nvidia boards !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.