hrc_thanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 Γεια σας εχω ενα ps3 και το ειχα συνδεμενο με το Υ/Η με οπτικη ινα για να εχω 5.1 ηχοΕπειδη ομως δεν μπορουσα να εχω διπλα στην tv το pc αγορασα ενα home cinema sony DAV-DZ880w το οποιο εχειoptical in το συνδεσα ομως και δεν ακουγεται τιποτα!τι να φταιει παω να σκασω εδωσα ενα σωρο λεφτα!!HEEEEEELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Πηγαίνε στις ρυθμίσεις του PS3 και κάπου εχει επιλογή για ποια έξοδο να χρησιμοποιήσει για τον ήχο... Διάλεξε το Optical και λογικά θα δουλέψει. Αν οχι, κατι έχεις κάνει λάθος στην καλωδίωση ή κατι απο τα δυο ειναι ελαττωματικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrc_thanos Δεκέμβριος 31, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Στο ps3 το εβαλα optican out φαινεται και απο το καλωδιο βγαζει αυτο το κοκκινο φως μετα στο sony το βαζω στο optical input και μετα στισ λειτουργιες line-dmport και κατι αλλα που εχει αλλα τιποτα.Λες να εχει προβλημα πριν μια ωρα το πηρα σκεψου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 31, 2009 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Ναι, αλλα δεν με πιάνεις τι σου λέω... Δεν αρκεί να το συνδέσεις με το καλώδιο, πρέπει να πεις και στο PS3 απο τις ρυθμίσεις του να βγαλει τον ήχο απο την οπτική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrc_thanos Δεκέμβριος 31, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Ναι το καταλαβα τι εννοεις απο τις ρυθμισεις του ps3,το εχω ενεργοποιησει γιατι τοσο καιρο το ειχα με οπτικη ινα στο pc και ακουγα απο τα ηχεια του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Δεκέμβριος 31, 2009 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Τοτε θα σε συμβούλευα να κάνεις φύλο και φτερό το manual και αν δεν βγάλεις και πάλι ακρη μαλλον θα πρέπει να ψάξεις και ευρύτερα στο νετ για άλλες απαντήσεις η/και πιθανώς αλλους που να εχουν συναντησει το ίδιο πρόβλημα με σενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrc_thanos Δεκέμβριος 31, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Τελικα δουλεψε!!Επρεπε να το βαλω στην λειτουργiα TV(ουτε στο line in ουτε στο DMPORT που ειχε)Παλι καλα,ευχαριστω πολυ παντως για ολα καλη χρονια να εχεις κ χρονια πολλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.