narta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2009 Πως σας φαίνεται η παρακάτω επιλογή κομματιών. 1 loop 2 blocks χωρις φοβερες απαιτήσεις. Θα είναι μετρια clocked και cpu και gpu. Μελόντικα μπορεί να μπει 2η gpu.Το κουτι εινια Cosmos S που φιλοξενει μια - σκυλι - Abit IP35 Pro, q9550, HD5770 :duh: Ακούω προτάσεις για τυγχον αλλαγές (προς το φθηνοτερο ή/και καλυτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Δεκέμβριος 31, 2009 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 καλύτερα το χοντρό gtx ψυγείο κατά τα αλλα δεν ξέρω και πολλά από υδρόψυξη:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 31, 2009 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 πιο μαγαζί είναι αυτό ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 31, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 http://www.aquatuning.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 31, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2009 Το χοντρό προτίμησε όπως λέει και ο petran Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 Καλό κατάστημα το Aquatuning.de ...Επαγγελματίες και συνεπείς.Στο θέμα τώρα.Waterblocks και αντλία φαίνονται ποιοτικά και αξιόπιστα.Η αντλία ειδικά, επειδή είναι και τερατάκι (1500l/h) θα σου κάνει και για μελλοντικές επεκτάσεις.Και επειδή η υδρόψυξη είναι σαν το σαράκι (σε τρώει σιγά-σιγά και δεν το καταλαβαίνεις) και θα θελήσεις σίγουρα στο μέλλον να επεκταθείς, βάλε από τώρα μεγαλύτερο ψυγείο (π.χ. 4x120 και αν δεν χωράει 3x140). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedo Ιανουάριος 2, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 υπάρχει κάνα κουτί που να παίρνει εσωτερικά 4χ120 + 1000 τροφοδοτικό???? χωρίς πολλές μοντες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Ιανουάριος 2, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2010 υπάρχει κάνα κουτί που να παίρνει εσωτερικά 4χ120 + 1000 τροφοδοτικό???? χωρίς πολλές μοντες?TJ07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 3, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2010 Κοίτα πάντως και τα Kits & Systems του Aquatuning. Φαίνονται αξιοπρεπή και τίμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 4, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Θα προτιμίσω να ειναι custom ωστε να εχω την ευχαιρια επέκτασης αργοτερα πιο ευκολα αλλα για το γεγονος οτι τα κομματια θα εχουν μεγαλύτερη μεταπωήτικη αξια αν το μετανιωσω αργοτερα.Ακομα ειμαι στο ψαξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrion Ιανουάριος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2010 Θα προτιμίσω να ειναι custom ωστε να εχω την ευχαιρια επέκτασης αργοτερα πιο ευκολα αλλα για το γεγονος οτι τα κομματια θα εχουν μεγαλύτερη μεταπωήτικη αξια αν το μετανιωσω αργοτερα.Ακομα ειμαι στο ψαξιμοΚαι καλά θα κάνεις. Πέρα από την μεταπωλητική αξία είναι και άλλα θεματάκια που υπάρχουν στα kits. Πχ παίζει PVC στους σωλήνες που δεν είναι και ότι καλύτερο, αμφιβόλου ποιότητος ρακόρ.. φουρφούρια και τα σχετικά.Δεν λέω ότι απαγορεύονται δια ροπάλου.. πολύ καλύτερα όμως να πάς στην custom λύση.Όσον αφορά την λίστα..αφού έχεις το cosmos που σημαίνει ότι έχεις αρκετό χώρο.. πήγαινε για το GTX από hwlabs. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.