Jump to content

Πρόταση για custom loop (cpu + gpu)

narta

Recommended Posts

Πως σας φαίνεται η παρακάτω επιλογή κομματιών. 1 loop 2 blocks χωρις φοβερες απαιτήσεις. Θα είναι μετρια clocked και cpu και gpu. Μελόντικα μπορεί να μπει 2η gpu.Το κουτι εινια Cosmos S που φιλοξενει μια - σκυλι - Abit IP35 Pro, q9550, HD5770 :duh:

attachment.php?attachmentid=37520&stc=1&d=1262281805

Ακούω προτάσεις για τυγχον αλλαγές (προς το φθηνοτερο ή/και καλυτερο) :cool:

d9bdde61905852

d9bdde61905852

post-14120-1416074264,3284_thumb.jpg

Καλό κατάστημα το Aquatuning.de ...

Επαγγελματίες και συνεπείς.

Στο θέμα τώρα.

Waterblocks και αντλία φαίνονται ποιοτικά και αξιόπιστα.

Η αντλία ειδικά, επειδή είναι και τερατάκι (1500l/h) θα σου κάνει και για μελλοντικές επεκτάσεις.

Και επειδή η υδρόψυξη είναι σαν το σαράκι (σε τρώει σιγά-σιγά και δεν το καταλαβαίνεις) και θα θελήσεις σίγουρα στο μέλλον να επεκταθείς, βάλε από τώρα μεγαλύτερο ψυγείο (π.χ. 4x120 και αν δεν χωράει 3x140).

Θα προτιμίσω να ειναι custom ωστε να εχω την ευχαιρια επέκτασης αργοτερα πιο ευκολα αλλα για το γεγονος οτι τα κομματια θα εχουν μεγαλύτερη μεταπωήτικη αξια αν το μετανιωσω αργοτερα.

Ακομα ειμαι στο ψαξιμο

Θα προτιμίσω να ειναι custom ωστε να εχω την ευχαιρια επέκτασης αργοτερα πιο ευκολα αλλα για το γεγονος οτι τα κομματια θα εχουν μεγαλύτερη μεταπωήτικη αξια αν το μετανιωσω αργοτερα.

Ακομα ειμαι στο ψαξιμο

Και καλά θα κάνεις. Πέρα από την μεταπωλητική αξία είναι και άλλα θεματάκια που υπάρχουν στα kits. Πχ παίζει PVC στους σωλήνες που δεν είναι και ότι καλύτερο, αμφιβόλου ποιότητος ρακόρ.. φουρφούρια και τα σχετικά.

Δεν λέω ότι απαγορεύονται δια ροπάλου.. πολύ καλύτερα όμως να πάς στην custom λύση.

Όσον αφορά την λίστα..αφού έχεις το cosmos που σημαίνει ότι έχεις αρκετό χώρο.. πήγαινε για το GTX από hwlabs. Τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.